Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Harta rutieră

Clonable își optimizează în permanență produsul. La ce ne putem aștepta în viitorul apropiat?

Caracteristici viitoare

2022: Achiziționarea de "pachete suplimentare de caractere de traducere".

Pentru a ne asigura că clienții nu rămân fără caractere de traducere cu abonamente mai mici, dorim să introducem "pachete de traducere". De exemplu, puteți cumpăra 100.000, 1.000.000 sau 5.000.000 de caractere.

2022: Importuri de metatitluri

Dorim să facem SEO în Clonable și mai ușor. Cu un meta titlu de import, de exemplu.

Decembrie 2021: Propriul motor de căutare Clonable

În clona dumneavoastră, motorul de căutare caută în mod normal în limba originală. Acest lucru nu este o problemă pentru o clonă în aceeași limbă, dar este destul de enervant în altă limbă. În prezent, lucrăm la rezolvarea acestei probleme.

Noiembrie 2021: Editor live

Un editor de tip what-you-see-is-what-you-get pentru modificarea traducerilor și a elementelor clonei dumneavoastră. În acest fel, este posibil să se facă ajustări dând un simplu clic pe ceea ce doriți să modificați pe pagină. Acest lucru facilitează și mai mult, de exemplu, posibilitatea ca un corector nativ să facă ajustări pe măsură ce parcurge site-ul.
Caracteristici finalizate

August 2021: Url-urile se traduc automat

Anterior, urlele trebuiau traduse prin încărcări. Acum, acest lucru nu mai este necesar. URL-urile sunt traduse automat pentru clonele în altă limbă. Există, de asemenea, posibilitatea de a modifica singur adresele URL.

August 2021: Traducerea XML

A fost posibilă traducerea XML. Acest lucru este foarte util, de exemplu, pentru a urmări fluxurile de produse și pentru a crea motoare de căutare speciale.

Sfârșitul lunii iulie 2021 - Din Ungaria în Japonia

Propriul site Clonable clonat în mai multe limbi / țări...practică ceea ce predici!

Sfârșitul lunii iulie 2021 - JSON

Până de curând, traducerea JSON nu era posibilă. Acum am ajuns în punctul în care acest lucru este posibil. Această funcție este în prezent în versiune beta, deoarece nu știm încă dacă vor exista probleme.

Începând cu iulie 2021 - traduceți URL-urile prin funcția de încărcare

Cu ajutorul unui scraper, putem găsi, traduce și încărca toate url-urile de pe site-ul dumneavoastră. În cursul acestui an va fi adăugată o funcție de traducere automată a tuturor URL-urilor, astfel încât, atunci când adăugați o nouă pagină, URL-ul va fi, de asemenea, tradus automat.

Iunie 2021 - 5 minute

A fost construită o funcție astfel încât fiecare angajat al Clonable să poată genera un site web străin ca demo în 5 minute. Această funcție a făcut ca mulți oameni să fie convinși mai repede de utilitatea Clonable.

Ianuarie - iunie 2021 - Baza de cunoștințe și site-ul web

În primele luni ale anului 2021, am muncit din greu pentru a pune în funcțiune site-ul. Prin crearea unei baze de cunoștințe extinse pentru clienții noștri, videoclipuri informative, explicații etc., am lucrat din greu pentru a pune site-ul în funcțiune.

August 2020 - Clonable

Se naște numele Clonable...

Decembrie 2019 - Tablou de bord

Prima versiune a tabloului de bord este pusă online, astfel încât clienții să poată începe să lucreze cu el.

Mijlocul anului 2019 - Brainstorming

Gândire și brainstorming la ideea originală: a face posibile site-urile belgiene fără nicio complicație. O lună sau două mai târziu, a fost livrat primul site beta: Ippontime.be. Numele original: Sitespark (aveam de gând să agățăm mai multe instrumente sub acest nume)