Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Modificarea unui link de site web

Cum se face: Modificarea unui link de site web

Aranjat în câțiva pași

Se poate întâmpla ca site-ul dvs. să facă trimitere la una dintre celelalte pagini sau la propriul dvs. site. Este important ca acesta să fie cel potrivit. De exemplu, pe site-ul dvs. olandez veți face referire la www.123.nl, dar pentru site-ul german acesta va fi www.123.de. Acest lucru ar trebui să se aplice, de asemenea, diferitelor pagini ale site-ului. De exemplu, 123. nl/auto ar trebui să fie schimbat în 123.de/auto.

Pentru a face acest lucru, introduceți site-ul original în coloana "original" și cuvântul de înlocuire în coloana de înlocuire. De asemenea, bifați căsuța care spune "treat as text". În acest fel, Clonable știe că este vorba despre un text afișat pe site. Acest lucru împiedică Clonable să facă modificări în HTML sau în URL-urile de pe site-ul web.

!!! Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că se poate întâmpla ca site-ul dvs. să apară, de exemplu, și în adresa dvs. de e-mail. Prin urmare, această adresă de e-mail NU trebuie modificată. Aceasta este o excepție de la regulă. Din fericire, puteți face excepții și în Clonable. Introduceți o excepție de la regulă în coloana "Original". De exemplu, să presupunem că adresa dvs. de e-mail este info@123.nl, apoi introduceți această adresă ca o excepție de la regula pe care ați creat-o.