Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Reglarea selectorului de țară

Cum se face: Reglarea selectorului de țări

Aranjat în câțiva pași

Un exemplu de selecție a țării este posibilitatea de a trece la o altă țară pe site-ul web sau de a afișa un steag legat de țara respectivă. De exemplu, ați putea dori să puteți trece de la un site olandez la unul german și invers. De obicei, acest lucru se face făcând clic pe steagul de pe un site și apoi alegând o altă țară.

Aceste țări, precum și ordinea lor, pot fi schimbate prin modificarea unui fragment de cod. Pentru a face acest lucru, utilizați opțiunea de inspecție (butonul din dreapta al mouse-ului) pentru piesa de pe site care se referă la diferitele țări / steaguri. Copiați această bucată de cod în coloana din stânga din Clonable. Fragmentul de cod cu "selected" trebuie înlocuit ca mai sus. Pe site-ul olandez, acesta este însoțit de steagul olandez, dar în coloana din dreapta este omis. În fragmentul de cod pentru steagul german, acesta este absent și trebuie adăugat. Deci, trebuie să completați două rânduri în Clonable pentru a finaliza comutarea. În caz contrar, "selectat" va rămâne cu ambele opțiuni și, desigur, nu aceasta este intenția.

Pe lângă schimbarea țării selectate, poate fi necesară și modificarea ordinii. De exemplu, pe un site olandez, ar fi mai logic să treceți la un site în limba engleză. Apoi, steagul Regatului Unit va apărea ca a doua opțiune din listă. Dar pe un site belgian, ar fi probabil mai logic ca un site francez să fie a doua opțiune. Pentru a schimba ordinea opțiunilor, trebuie doar să le schimbați în bucata de cod.

De la 2:21