Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Schimbarea imaginilor

Cum se face: Schimbarea imaginilor

Aranjat în câțiva pași

Poate că folosiți pe site-ul dvs. imagini care se concentrează pe țara căreia îi este destinat site-ul. De exemplu, să presupunem că aveți o imagine cu mori de vânt pentru site-ul dvs. olandez. În acest caz, este posibil să doriți o imagine mai potrivită pentru site-ul dumneavoastră tradus. Acest lucru este, de asemenea, ușor de reglat cu Clonable.

Pentru aceasta aveți nevoie de numele de fișier al imaginii existente. În backend-ul Clonable, introduceți acest lucru în coloana din stânga, coloana originală. În coloana din dreapta, coloana de înlocuire, introduceți numele de fișier al imaginii de înlocuire. În acest fel, Clonable știe ce imagine trebuie înlocuită și care este imaginea de înlocuire.

De asemenea, puteți schimba imaginile inspectând imaginea de pe site cu butonul din dreapta al mouse-ului. Veți vedea apoi o bucată de cod care aparține imaginii. Puteți să copiați și să lipiți acest lucru în coloana originală, apoi să înlocuiți codul din coloana de înlocuire cu o altă bucată de cod. Această bucată de cod conține, de obicei, un link URL, deoarece imaginea a fost încărcată în WordPress sau Magento, de exemplu.