Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Schimbarea metodelor de plată

Cum să: schimbați metodele de plată

Aranjat în câțiva pași

Dacă aveți un magazin online, este important ca clienții dumneavoastră să se simtă ca acasă, ceea ce îi face să fie mai dispuși să cumpere lucruri. Acest lucru poate fi influențat în mod pozitiv prin adaptarea unor cuvinte, dar are de-a face și cu preferințele din magazinul dvs. web.

Un exemplu al acestor preferințe este metoda de plată cea mai aleasă/preferată într-o țară. De exemplu, iDeal este cea mai utilizată metodă de plată în Țările de Jos și este de obicei pe primul loc, dar în Belgia, de exemplu, este Mistercash/Bancontact, iar în Germania este Paypal sau Sofort Banking. Puteți schimba cu ușurință metodele de plată. Pentru a face acest lucru, trebuie să modificați metoda de plată care este opțiunea "selectată" în codul site-ului web. Deplasați mouse-ul peste metoda de plată și inspectați-o cu butonul din dreapta al mouse-ului. Puteți copia cu ușurință codul aparținând metodei de plată în backend-ul Clonable. În această bucată de cod, "selectat" este probabil la iDeal, dar pentru Belgia ar trebui să fie la "Bancontact / Mistercash". În coloana din dreapta introduceți codul, dar puneți "selectat" la "Bancontact / Mistercash".

Este important ca acest lucru să se schimbe și în sens invers. Acolo unde a fost "selectat" înainte, acum îl eliminați. Deci, introduceți două linii diferite în Clonable. În prima coloană, introduceți codul pentru iDeal, care înainte era "selectat", dar acum este eliminat. În a doua coloană, introduceți codul pentru Bancontact / Mistercash, care nu era "selectat" înainte, dar care este acum selectat.

În acest fel, metoda de plată preferată este bifată automat pentru vizitatorii site-ului dumneavoastră. De asemenea, ați putea schimba ordinea în care sunt menționate metodele de plată. De exemplu, ați putea pune Bancontact / Mistercash deasupra iDeal. Pentru a face acest lucru, copiați fragmentul de cod care aparțineîntregii liste de metode de plată. Puteți apoi să modificați ordinea foarte precis și să plasați fragmentul de cod modificat în coloana de înlocuire.

De la 1:21