Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Configurarea etichetelor lingvistice SEO

Cum să: configurați etichetele de limbă SEO

Aranjat în câțiva pași

Când vă abonați la Clonable veți primi un e-mail de la noi care conține înregistrările DNS și etichetele lingvistice SEO care trebuie modificate. Acest lucru este necesar pentru ca Google să vadă clona dvs. ca pe un site original și necopiat.

Există diferite moduri de a adăuga etichete de limbă. Dacă aveți WordPress sau Magento, de exemplu, veți primi de la noi un mic script PHP pe care îl puteți copia. În funcție de platforma dvs., acest script trebuie să fie lipit în diferite locuri (de exemplu, în wp-config sau undeva în fișierul php). Mesajul conține o scurtă instrucțiune cu privire la locul exact unde trebuie lipit scriptul.
Alte sisteme CMS pot necesita utilizarea Google Tag Manager. Acesta este, de exemplu, cazul Logic4. În acest caz, am creat noi înșine o bucată de cod. Puteți adăuga acest lucru ca o etichetă nouă în Google Tag Manager sau ne puteți oferi acces la Tag Manager și ne puteți lăsa să o adăugăm.

Vă vom spune care este cea mai bună cale pentru sistemul dumneavoastră. Dacă aveți probleme sau nu reușiți să le rezolvați, nu ezitați să ne contactați.

De la 0:52