Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Comerțul electronic în Regatul Unit

Comerțul electronic în Regatul Unit

După Brexit, este posibil să aveți îndoieli cu privire la extinderea în Regatul Unit. Cum rămâne cu reglementările? Ce își doresc clienții britanici? Cum funcționează transportul maritim? La ce trebuie să fiți atenți? În această postare pe blog, veți afla mai multe despre piața britanică, comportamentul de cumpărare al clienților britanici și opțiunile de expediere. 9% din comerțul electronic din Regatul Unit a implicat o achiziție din străinătate, dar 26% sunt dispuși să plătească mai mult pentru o livrare rapidă. Așadar, dacă puteți garanta o livrare rapidă, este cu siguranță interesant să intrați pe piața britanică.

Top 3 cumpărături online din străinătate:

  1. China
  2. Statele Unite ale Americii
  3. Germania

Top 3 categorii de produse:

  1. Îmbrăcăminte și încălțăminte (29%)
  2. Frumusețe și sănătate (21%)
  3. Electronice (16%)

Top 3 metode de plată preferate:

  1. Card de plată (31%)
  2. Card de credit (30%)
  3. Portofelul digital (Paypal, Allpay; 29%)

Cifre: Cercetare privind cumpărătorii transfrontalieri de comerț electronic realizată de International Postal Cooperation (IPC)

Livrare în Marea Britanie

De la Brexit, libera circulație a mărfurilor nu mai este posibilă între Uniunea Europeană și Regatul Unit. Acest lucru înseamnă că expedierile vor fi supuse TVA și eventualelor taxe de import. Acest lucru nu are consecințe doar pentru dumneavoastră, ca expeditor, ci și pentru destinatar. Din fericire, multe servicii de coletărie oferă ajutor. Cu PostNL, de exemplu, puteți alege între două soluții pentru a continua să expediați în Marea Britanie: fie destinatarul plătește TVA și taxele de import, fie o faceți dumneavoastră, în calitate de expeditor. În plus, există lucruri pe care trebuie să le aranjați singur, de exemplu înregistrarea la autoritățile fiscale britanice, deoarece britanicii au propriul TVA, și solicitarea unui număr EORI. Pentru mai multe informații, PostNL are un plan util, pas cu pas, pe care îl puteți urma.
Peste 57% dintre britanici își reciclează ambalajele, așa că luați în considerare ambalajele durabile atunci când expediați în Regatul Unit.

Clientul britanic:

95% doresc ca pachetele să le fie livrate la domiciliu
77% utilizează track & trace
74% consideră că ambalajele ar trebui să fie reciclabile
50% preferă livrarea durabilă
29% se așteaptă să cumpere mai mult din țările vecine în viitor