Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Comerțul electronic în Germania

Comerțul electronic în Germania

Doriți să cuceriți piața germană cu magazinul dvs. online? Germanii sunt printre cei mai mari cumpărători online din Europa. Cu peste 83 de milioane de locuitori, piața germană este de aproape cinci ori mai mare decât cea olandeză, iar cifra de afaceri totală a comerțului electronic este de două ori mai mare. În 2021, 12% din comerțul electronic din Germania va fi cumpărat din străinătate. Un motiv suficient pentru a verifica dacă magazinul dvs. web va fi un succes și în limba germană. Dacă realizați magazinul online, asigurați-vă că toate informațiile necesare pot fi găsite pe site-ul dumneavoastră. Clientul german vrea să știe totul despre reglementări, opțiuni de returnare și condiții înainte de a face o achiziție online. De asemenea, preferă calitatea și referințele în locul unui preț ieftin. Prin urmare, adaptați-vă cuvintele-cheie la acest lucru.

Top 3 cumpărături online din străinătate:

  1. China
  2. Regatul Unit
  3. Austria

Top 3 categorii de produse:

  1. Îmbrăcăminte și încălțăminte (30%)
  2. Casă și grădină (15%)
  3. Sport și hobby-uri (14%)

Top 3 metode de plată preferate:

  1. Portofelul digital (Paypal, Allpay; 52%)
  2. Card de credit (16%)
  3. În cont (13%)

Cifre: Cercetare privind cumpărătorii transfrontalieri de comerț electronic realizată de International Postal Cooperation (IPC)

Fiabilitate și confidențialitate

Germanii acordă o mare valoare fiabilității și sigiliilor de aprobare. Cu o marcă de încredere arătați că o instituție independentă v-a inspectat magazinul și creșteți șansele de cumpărare de către clientul german. Aceste mărci de încredere ale magazinelor germane sunt cele mai frecvente:

Confidențialitatea online este, de asemenea, foarte importantă în Germania. Legislația germană privind confidențialitatea, amprenta (Impressum), copywriting-ul, protecția și stocarea datelor este mult mai strictă decât în Țările de Jos. O Datenschutzerklärung este, de asemenea, obligatorie în cazul în care prelucrați date cu caracter personal pe site-ul dumneavoastră. Aceasta precizează, de exemplu, cum și de ce colectați datele clienților. De asemenea, trebuie să indicați modul în care clientul dumneavoastră se poate dezabona, de exemplu, de la un buletin informativ. Afișați această declarație în mod vizibil în magazinul dvs. web, de exemplu, în partea de sus sau de jos a paginii de pornire.

Clientul german:

92% doresc să le fie livrate coletele la domiciliu
82% utilizează track & trace
67% consideră că ambalajele ar trebui să fie reciclabile
41% au o preferință pentru livrarea durabilă
26% se așteaptă să cumpere mai mult din țările vecine în viitor