Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Comerțul electronic în Spania

Comerțul electronic în Spania

Vreți să cuceriți piața spaniolă?În 2021, nu mai puțin de 29% din comerțul electronic din Spania va fi reprezentat de achiziții din străinătate. Un motiv suficient pentru a vă aduce magazinul sau site-ul dvs. în Spania. Cu 35 de milioane de cumpărători online și peste 46 de milioane de locuitori, sectorul spaniol al comerțului electronic este foarte promițător. Se preconizează că numărul de cumpărători online spanioli va continua să crească în anii următori. Cu toate acestea, numărul de furnizori este încă foarte mic în comparație cu țări precum Olanda și Germania. Acest lucru oferă cu siguranță oportunități pentru antreprenorii olandezi, acum este momentul potrivit pentru a interveni!

Top 3 cumpărături online din străinătate:

  1. China
  2. Regatul Unit
  3. Germania

Top 3 categorii de produse:

  1. Îmbrăcăminte și încălțăminte (36%)
  2. Electronică (30%)
  3. Frumusețe și sănătate (17%)

Top 3 metode de plată preferate:

  1. Portofelul digital (Paypal, Allpay; 37%)
  2. Card de plată (29%)
  3. Card de credit (24%)

Cifre: Cercetare privind cumpărătorii transfrontalieri de comerț electronic realizată de International Postal Cooperation (IPC)

Ambalare

Ambalajul este important pentru clienții spanioli; ar trebui să fie, de preferință, reciclabil, iar livrarea ar trebui să fie, de asemenea, durabilă. În plus, în Spania există o lege foarte strictă privind ambalajele. Trebuie să respectați această lege atunci când vindeți produse ambalate prin intermediul magazinului dvs. web către consumatorii spanioli. Trebuie să vă înregistrați de la primul gram de material de ambalaj pe care îl introduceți pe piața din Spania ca întreprindere. Vă înregistrați la organizația spaniolă responsabilă Ecoembes. Site-ul este disponibil doar în limba spaniolă. După înregistrare, trebuie să puneți punctul verde pe ambalaj. În acest fel arătați că ambalajul este reciclat.

În fiecare an trebuie să declarați cantitatea de ambalaje care a fost în jurul produselor dumneavoastră. Prin urmare, trebuie să țineți o evidență a numărului total de pachete pe care le-ați vândut în Spania de la înregistrare. Nerespectarea acestei legi poate duce la aplicarea unei amenzi.

Clientul spaniol:

92% utilizează track & trace
88% doresc ca pachetele să le fie livrate la domiciliu
76% consideră că ambalajele ar trebui să fie reciclabile
61% preferă livrarea durabilă
37% se așteaptă să cumpere mai mult din țările vecine în viitor