Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

De ce să vă extindeți site-ul sau magazinul web în străinătate?

De ce să vă extindeți site-ul sau magazinul web în străinătate?

Ezitați dacă doriți să vă extindeți site-ul în străinătate? În această postare pe blog, puteți citi despre numeroasele avantaje pe care le poate oferi extinderea. Cu o piață internațională de comerț electronic în continuă creștere, există multe oportunități pentru magazinele online olandeze, deoarece europenii cumpără din ce în ce mai mult peste graniță.

Înainte de a face o alegere, este important să înțelegeți comportamentul de cumpărare al clienților străini. În fiecare an, PostNL participă lasondajul privind cumpărătorii de comerț electronic transfrontalier realizat deInternational Postal Cooperation (IPC). Această cercetare oferă cifre interesante despre cumpărătorul online european. 13% dintre vizitatorii magazinelor online olandeze provin din străinătate. Se așteaptă ca această creștere să continue: peste 10 ani, legile și reglementările vor fi mult mai armonizate și mai orientate către afacerile transfrontaliere, ceea ce va face ca efectuarea de comenzi în străinătate să fie și mai ușoară și mai rapidă. Prin urmare, merită cu siguranță să faceți pasul de a vinde în străinătate cu magazinul dumneavoastră online. Acest lucru se poate face, desigur, prin angajarea unui traducător, traducerea întregului conținut, plasarea acestuia pe un site nou creat și traducerea din nou de fiecare dată când se adaugă conținut nou. Clonable oferă, însă, o modalitate mai ieftină și mai rapidă!

face cumpărături online în străinătate din cauza prețurilor mai mici

Avantaje ale Clonable

Prin clonarea unui site cu Clonable puteți intra pe piața internațională în cel mai scurt timp. În loc să angajați un traducător, să traduceți tot conținutul și să creați un nou site web, Clonable vă va oferi un site web nou, tradus în câteva minute. Care este importanța unui site tradus la Clonable?

  • Consumatorii preferă să facă cumpărături în propria limbă
  • Le puteți oferi clienților din orice țară o experiență personalizată excelentă
  • Veți avea posibilitatea de a vă comercializa produsele pe o piață internațională mai largă.
  • Sunteți mai bine găsit în motoarele de căutare (SEO)
  • Campanii și reclame mai eficiente în străinătate

Simpla clonare a site-ului dvs. nu este suficientă. Există lucruri importante de luat în considerare. Numai în UE sunt 27 de țări: fiecare dintre ele are propriile reguli și preferințe. De aceea, este important să vă familiarizați cu țara în care doriți să ajungeți. Ce metode de plată preferați? Ce preferați în ceea ce privește livrarea? Citește AICI despre diferite țări și la ce trebuie să acorde atenție.