Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Comerț electronic în Belgia

Comerț electronic în Belgia

Aveți un site olandez și doriți să îl duceți în străinătate? Un prim pas bun ar fi să ne extindem la vecinii noștri din sud. În 2021, 55% din comerțul electronic a implicat o achiziție în străinătate, dintre care 34% în Olanda. Prin urmare, este cu siguranță logic să vă oferiți produsele sau serviciile și în Belgia. Deoarece vorbesc aceeași limbă, nu trebuie să vă traduceți site-ul. Fiți atenți la anumiți termeni: "showroom", de exemplu, este "toonzaal" în flamandă, iar "vânzare" este ceea ce ei numesc "solden". Cu toate acestea, există o serie de diferențe între clientul olandez și cel belgian. Citiți pe această pagină despre comportamentul de cumpărare online al belgienilor.

Top 3 cumpărături online din străinătate:

  1. Olanda
  2. Franța
  3. China

Top 3 categorii de produse:

  1. Îmbrăcăminte și încălțăminte (29%)
  2. Electronice (16%)
  3. Frumusețe și sănătate (15%)

Top 3 metode de plată preferate:

  1. Card de plată (34%)
  2. Card de credit (25%)
  3. Portofelul digital (Paypal, Allpay; 24%)

Cifre: Cercetare privind cumpărătorii transfrontalieri de comerț electronic realizată de International Postal Cooperation (IPC)

Plata și expedierea

În Belgia, oamenii preferă să plătească cu cardul de debit. Dar iDeal nu este cunoscut acolo. În schimb, aceștia folosesc Bancontact ca metodă de plată electronică. Așadar, dacă doriți să vă aduceți site-ul în Belgia, este important să adăugați această metodă de plată pe site.

Pentru expediere, puteți folosi, de obicei, serviciul poștal olandez. Belgienii chiar consideră că este important ca noi să le livrăm coletele prin intermediul rețelei și serviciului de încredere PostNL. Deoarece cunosc această companie, le inspiră încredere dacă vă trimiteți produsele cu PostNL. Această încredere, la rândul său, contribuie la probabilitatea ca oamenii să cumpere ceva de pe site-ul dvs. web.

Clientul belgian:

92% doresc să le fie livrate coletele la domiciliu
86% utilizează track & trace
63% consideră că ambalajele ar trebui să fie reciclabile
38% preferă livrarea durabilă
34% se așteaptă să cumpere mai mult din țările vecine în viitor