Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Caz: ippontime.nl

Webshop Belgia - clonează site-ul wordpress - ajustează setările checkout

Caz: ippontime.nl

Ippontime.nl este un magazin online olandez pentru echipamente de judo, cum ar fi uniforme de judo, curele de judo, genți și așa mai departe. Judo este un sport relativ mic în Belgia. Ippontime.nl are poziții relativ înalte în motoarele de căutare din Olanda. În Belgia, pe de altă parte, magazinul online nu a obținut aproape niciun rezultat. Clonable.ro a înființat acest site ca unul dintre primele cazuri de testare la mijlocul anului 2019.

După clonarea Ippontime.nl, varianta belgiană a obținut în 3 luni poziții identice sau chiar mai mari în Belgia decât în Olanda în motoarele de căutare.

Graficul din dreapta arată că magazinul online a fost clonat în luna august. Apoi a durat ceva timp până când Google a detectat site-ul în mod corespunzător. Dar odată ce a făcut-o, pozițiile cuvintelor cheie au crescut rapid. Iar traficul suplimentar a fost adus fără prea mult efort.

Ippontime.be - judo clasament cuvinte cheie

În partea stângă puteți vedea cum sunt acum pozițiile organice în Google. Desigur, pozițiile fluctuează puțin, dar, după cum puteți vedea în graficul de mai sus, pozițiile rămân destul de stabile începând cu martie 2020. Uneori, "costum de judo" urcă de pe locul 3 pe locul 1 sau invers, iar volumul total de căutare scade sau crește. Ceea ce este clar este că pozițiile termenilor "importanți" din jurul echipamentului de judo sunt toate în top 3.

Ce schimbări au fost făcute la Ippontime.be prin intermediul Clonable?

  • Ajustați cuvintele: de exemplu, curelele de judo devin centuri de judo. Acest lucru marchează imediat poziția 1 în Belgia. De asemenea, pentru că toți concurenții olandezi folosesc un termen greșit.
  • Personalizați logo-ul
  • Adaptarea scriptului Doofinder: A fost creat un script de înlocuire pentru motorul de căutare extern special.
  • Checkout: țară setată automat pe Belgia în loc de Olanda

Un an mai târziu, rezultatele organice s-au îmbunătățit în mod clar. Acest caz de testare este atât de interesant deoarece, la momentul respectiv, nu s-a făcut nimic pentru optimizarea SEO pe site-ul olandez. Pe de altă parte, numărul de vizitatori din Belgia a crescut cu 45%. Comenzile de comerț electronic din Belgia au crescut, de asemenea, cu un procent semnificativ, ceea ce demonstrează utilitatea site-ului Clonable.