Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Caz: plotterwinkel.nl

Caz: plotterwinkel.nl

Plotterwinkel.nl a început ca un magazin online pentru plottere. Acestea sunt imprimante de mari dimensiuni, de exemplu pentru companii de construcții sau arhitecți. Aceste imprimante pot imprima cu ușurință desene și schițe în format a2 sau chiar a0. Plotterwinkel vinde, de asemenea, materiale conexe, cum ar fi cerneluri, hârtie pentru plotter și mașini de pliere. Între timp, site-ul web plotterwinkel.nl a devenit un site web foarte vizitat, cu multe poziții bune de căutare. Din păcate, numărul vizitatorilor din Belgia a fost mult mai mic.

Între timp, numărul de vizitatori pe lună este de 10 ori mai mare decât înainte.

A existat o variantă belgiană a site-ului, plotterwinkel.be, dar a obținut un scor slab. La sfârșitul anului 2019, am încheiat un parteneriat cu Plotterwinkel și am îmbunătățit site-ul. După aceea, site-ul îmbunătățit a fost clonat de Clonable, astfel încât și site-ul belgian să crească. În graficul din dreapta puteți vedea care a fost impactul acestui lucru. După puțin peste un an și jumătate, numărul de vizitatori din Belgia a crescut de peste 10 ori. Între timp, varianta belgiană a devenit, de asemenea, un site foarte vizitat.

În imaginea de ansamblu din stânga puteți vedea pozițiile de căutare din Belgia, așa cum sunt ele acum. Plotterwinkel.be are multe poziții înalte de căutare în top 10 și chiar în top 3 pentru cuvinte cheie cu volume mari. Deși aceste volume sunt mai mici decât în Țările de Jos, ele primesc totuși mulți vizitatori. Puteți vedea cât de des site-ul are poziția de căutare numărul 1, un rezultat excelent!

Ce modificări au fost făcute la plotterwinkel.be la Clonable?

  • Am ajustat logo-ul, care conținea cuvintele ".nl". Am eliminat această mențiune pentru site-ul belgian, astfel încât să apară doar "Plotterwinkel".
  • Contact: numărul de telefon a fost schimbat, clienții din Belgia trebuie să sune la un alt număr decât cei din Olanda.
  • Checkout: țara de expediere este setată automat la Belgia în loc de Olanda

Marele avantaj al utilizării Clonable este că, după ce am îmbunătățit site-ul olandez, a trebuit doar să clonăm site-ul. După aceea, site-ul belgian s-a îmbunătățit enorm, fără a fi nevoie să facem prea multe activități SEO pe site-ul olandez. Acesta este unul dintre marile avantaje ale Clonable.