Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Caz: spiruella.com

Webshop Belgia - clonează site-ul wordpress - ajustează setările checkout

Caz: spiruella.com

spiruella.nl este un magazin online de superalimente, care oferă o gamă largă de pulberi, alimente organice și vitamine și minerale. Site-ul olandez, spiruella.nl, avea deja mulți vizitatori din Țările de Jos și ocupa poziții înalte în motoarele de căutare. Din păcate, numărul vizitatorilor din Belgia a fost mult mai mic. Prin urmare, clona belgiană, spiruella.be, a fost înființată la sfârșitul anului 2019.

În prezent, site-ul belgian primește aproape de 5 ori mai mulți vizitatori decât primea site-ul olandez din Belgia înainte de clonare!

În graficul din dreapta puteți vedea creșterea traficului de pe spiruella.be. După cum puteți vedea, magazinul online a fost clonat la sfârșitul anului 2019. După aceea, Google are nevoie de ceva timp pentru a detecta site-ul în mod corespunzător. Dar, în prezent, spiruella.be primește mai mult de 1000 de vizitatori pe lună. Acest lucru reprezintă de aproape 5 ori mai mulți vizitatori belgieni decât cei pe care îi avea site-ul olandez înainte de clonare!

În stânga se află cele mai importante poziții ale cuvintelor cheie. Există o ușoară fluctuație, dar site-ul are zeci de poziții de căutare în top 10, inclusiv unele cu un volum mare de căutări, cum ar fi tumeric și baobab. În cazul acestuia din urmă, site-ul belgian obține chiar multe poziții mai sus decât cel olandez!

Ce modificări au fost făcute la spiruella.be pe Clonable?

  • Am modificat logo-ul, care conținea cuvintele ".nl". Am eliminat acest lucru pentru site-ul belgian
  • Checkout: țară setată automat pe Belgia în loc de Olanda
  • Checkout: metoda de plată setată automat pe Bancontact/Mistercash (preferată în Belgia în locul iDeal)

Clonarea WordPress / WooCommerce

După cum puteți vedea în graficul de sus, cea mai mare creștere a început în noiembrie 2020. Acesta este momentul în care am îmbunătățit site-urile spiruella.co.uk și spiruella.be. Pentru spiruella.be, acest lucru a avut un efect mai mare decât pentru spiruella.co.uk, iar în 3 luni, numărul de vizitatori ai site-ului belgian s-a triplat! Acest lucru arată din nou cât de valoroasă poate fi clonarea unui site web.