Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Caz: station7.com

Caz: station7.com

Station 7 este un magazin de mobilă pentru casă, cu filiale în Druten și Wateringen, precum și un magazin online pe internet. Magazinul de mobilă pentru casă vinde mobilier robust, robust și industrial, precum și scaune, taburete și canapele din piele. Magazinul web olandez mergea foarte bine de ceva vreme, dar numărul de vizitatori belgieni era în scădere. Prin urmare, la sfârșitul anului 2019, a fost creată versiunea belgiană a magazinului online, station7.be.

În decurs de 1,5 ani, numărul de vizitatori belgieni a fost de peste 10 ori mai mare decât înainte de crearea clonei.

În partea dreaptă puteți vedea un grafic al numărului de vizitatori ai site-ului clonat. Google a avut nevoie de o perioadă de timp pentru a recepționa site-ul, dar, după aceea, creșterea a fost uriașă. În decurs de 1,5 ani, numărul de vizitatori belgieni a fost de peste 10 ori mai mare decât înainte de crearea clonei.

După cum puteți vedea în prezentarea generală a cuvintelor cheie din stânga, clona belgiană are multe poziții în top 10 pentru volume mari de căutare, ceea ce contribuie cu siguranță la numărul de vizitatori pe lună. Există, de asemenea, multe poziții în top 10 cu volume de căutare ceva mai mici, dar aceștia sunt, de asemenea, termeni importanți pe care trebuie să se obțină rezultate. Ceea ce este clar este că site-ul are rezultate bune în ceea ce privește termenii de căutare generali importanți.

Ce modificări au fost făcute la station7.be pe Clonable?

  • O serie de cuvinte au fost traduse în flamandă, astfel încât scaunul a fost tradus în scaun, canapelele au devenit saloane, hockerii au devenit poufuri, iar showroom-ul a fost tradus în toonzaal. Astfel, vizitatorul flamand se simte mai mult ca acasă.
  • Livrare: pe site-ul belgian scrie "livrare gratuită în Belgia"; pe site-ul olandez scrie "... Olanda și Belgia".

În afară de creșterea numărului de vizitatori, numărul de vizitatori olandezi pe site-ul olandez a crescut și el după crearea clonei belgiene. Toate acestea fără a face prea multe modificări la site-ul olandez. Deci Clonable a făcut multe progrese!