🎉 Am lansat noul nostru plug-in WordPress! Descarcă acum

Începând cu Clonable?

Vă răspundem la întrebări.

Imagine semn de întrebare

General

Ce este mai exact Clonable?

Clonable este un instrument de copiere, eventual de traducere și de întreținere a unui site web. Cum vi se pare? Cu instrumentul Clonable puteți, de exemplu, să clonați foarte ușor un site web olandez (.nl) pe un site web belgian (.be). Dar puteți, de asemenea, să vă traduceți magazinul dvs. web german în daneză, de exemplu, și să îl plasați pe un domeniu .dk. Site-ul va rămâne exact același, fără a comite plagiat conform motoarelor de căutare. Nici măcar dacă nu adăugați o traducere în sistemul nostru. Dumneavoastră alegeți elementele pe care le adaptați pentru site-ul web clonat. De exemplu, puteți înlocui logo-ul și/sau cuvintele-cheie olandeze cu cuvinte-cheie flamande. Sau schimbați o anumită traducere în limba germană pentru că preferați un anumit jargon pe site-ul dvs. german. Puteți găsi mai multe avantaje ale instrumentului Clonable mai jos.

Care este avantajul clonării unui site web?

Clonarea unui site web în altă zonă are trei avantaje majore:

 1. Reducerea costurilor. În mod normal, copierea și traducerea unui site sau a unui magazin online costă o sumă uriașă de bani. Cu Clonable, este doar o fracțiune din această sumă.
 2. Economie de timp. În mod normal, traducerea unui site web de dimensiuni rezonabile durează luni de zile, ca să nu mai vorbim de un magazin online foarte mare, cu zeci de mii de produse. Cu Clonable, puteți intra în funcțiune într-o săptămână.
 3. La fel de bine ca și fără întreținere. Nu există nicio problemă de întreținere a conținutului străin, noul conținut este clonat și tradus automat. Nu există găzduire suplimentară și nu trebuie să întrețineți decât un singur tablou de bord/backend pentru două sau mai multe site-uri (util pentru gestionarea stocurilor, de exemplu).

În plus, există și alte câteva avantaje...

 1. Optimizarea SEO. Prin intermediul Clonable puteți fi găsit cu produsul sau serviciul dvs. în mai multe țări sau de către vorbitori non-nativi din propria țară. În plus, datorită economiilor de timp și de costuri, vă rămâne mai mult timp și mai mulți bani pentru a lucra.
 2. Optimizarea conversiilor | clientul dvs. străin se simte mai bine în mediul său personalizat.
 3. Economii Adwords | Puteți face publicitate cu un site unic în limba sa proprie, ceea ce îmbunătățește scorul de calitate și, prin urmare, poate genera economii de costuri.
 4. Calitate. Deși, în multe cazuri, traducătorii umani oferă în mod natural traduceri și mai bune, Clonable este net superior lui Google Translate din punct de vedere al calității. Economiile de timp și de costuri înseamnă, de asemenea, că un traducător poate aduce rapid site-ul la un nivel aproape perfect pentru vizitatori, revizuind cele mai importante pagini, meniuri etc. și adaptându-le acolo unde este necesar.
Ce limbi sunt posibile cu Clonable?

Posibilitățile de localizare cu Clonable sunt vaste. Puteți clona practic orice domeniu.

În prezent, sunt disponibile următoarele limbi:

 • Bulgară
 • Chineză*
 • Daneză
 • Germană
 • Engleză
 • Estoniană
 • Finlandeză
 • Franceză
 • Greacă
 • Maghiară
 • Indoneziană
 • Italian
 • Japoneză*
 • Coreeană*
 • Lets
 • Lituaniene
 • Olandeză
 • Norvegiană
 • Ucraineană
 • Poloneză
 • Portugheză
 • Românesc
 • Rusă
 • Slovenă
 • Slovacă
 • Spaniolă
 • Cehia
 • Turcă
 • Suedeză
 • Arabă

Doriți să vă clonați site-ul fără traducere? Și acest lucru este posibil. Puteți clona aproape orice limbă, atâta timp cât este o limbă sau un dialect similar. Exemple de clone comune sunt:

 • Olandeză (.nl) → Flamandă (.be)
 • Germania (.de) → Austria (.at)
 • Franța (.fr) → Belgia francofonă (.be), Canada (.ca) sau Coasta de Fildeș (.ci)
 • Spania (.es) → Argentina (.ar), Mexic (.mx) sau Columbia (.co)
 • Internațional (.com) → Anglia (.co.uk), Australia (.au), India (.in) sau SUA (.us)

Desigur, Clonable funcționează și invers pentru opțiunile de mai sus. Sunteți curioși în legătură cu o altă opțiune de clonare? Nu ezitați să ne contactați pentru a ne întreba despre posibilități. Nicio provocare nu este prea nebunească pentru noi!

* Pentru limbile evidențiate, calitatea traducerii nu este încă la fel de ridicată ca pentru celelalte.

Clonarea unui site este același lucru cu traducerea acestuia?

Nu, clonarea sau traducerea unui site este nu același lucru! Clonarea unui site web nu înseamnă automat că acesta va fi și tradus. Cu toate acestea, majoritatea clienților doresc acest lucru și optează pentru o clonă cu traducere. Un site web clonat fără traducere este, de asemenea, posibil și oferă multe avantaje. Acesta servește pentru a ajunge într-o anumită zonă cu aceeași limbă și asigură faptul că site-ul dvs. este clasat mai sus în rezultatele de căutare din acea regiune. Cu toate acestea, este posibil să adaptați anumite cuvinte-cheie pentru a se potrivi grupului țintă (localizare).

Care este diferența față de utilizarea Google Translate?

Clonable are mai multe avantaje decât simpla traducere a unui site web cu Google Translate.

 1. Un mare avantaj este că vă oferă un domeniu suplimentar prin intermediul Clonable, pe care motoarele de căutare îl indexează. Cu un domeniu .de, de exemplu, puteți fi găsit în Germania. Google Translate nu este indexat de Google, așa că nu veți câștiga niciun client în plus.
 2. Google Translate traduce întreaga pagină, dar nu se pot face modificări. Cu Clonable, este posibil să se facă modificări după traducere, atât în ceea ce privește textul, cât și, de exemplu, modificarea imaginilor, a logo-urilor sau a setărilor de preferințe. Consultați baza noastră de cunoștințe pentru mai multe informații despre toate posibilitățile.
 3. Traducerile Google Translate nu sunt întotdeauna bune. Ale noastre sunt de multe ori mai bune. Mai ales pentru că pot fi verificate și îmbunătățite de un corector. Puteți angaja unul prin intermediul nostru sau puteți găsi singur pe cineva.
 4. Un buton Google Translate pe site-ul dvs. web arată destul de neprofesionist.
 5. Cu un site web clonat prin intermediul Clonable, puteți face publicitate sau implementa strategii de marketing cu acest site web (și, prin urmare, cu acest domeniu străin), ceea ce nu este posibil cu Google Translate.
Am un magazin online, funcționează și acesta?

Da, într-adevăr! Există deja mai mulți clienți care au folosit instrumentul Clonable pentru a-și clona magazinul web. Acest lucru funcționează la fel și la fel de bine ca și pentru un blog sau o pagină de informații. Există chiar și înlocuitori specifici pentru magazinele web care ajută la creșterea conversiei. Nu ezitați să întrebați despre acest lucru.

Am nevoie de cunoștințe tehnice pentru a clona un site prin intermediul Clonable?

Nu, nu aveți nevoie de cunoștințe specifice pentru a lucra cu Clonable. Sistemul nostru este conceput simplu și ușor de utilizat. Dacă nu știți ce să faceți, ne puteți contacta oricând pentru întrebări. Dacă doriți, puteți, de asemenea, să alegeți ca instrumentul să fie configurat de Clonable.

Poate fi clonat orice site web?

Daîn principiu, orice site poate fi clonat! În cazul unei clone cu traducere, există doar un număr limitat de excepții în care nu este posibil să se traducă totul în mod corespunzător. Încărcarea conținutului dinamic nu este încă întotdeauna posibilă. Acest lucru se întâmplă ceva mai des cu sistemul de magazine online Shopify și cu Wix, de exemplu.

Pot avea clona mea configurată și de Clonable?

Configurarea clonei Clonable este foarte simplă. Ați prefera totuși să o configurăm noi pentru dumneavoastră? Puteți să o faceți! Vă putem optimiza clona rapid și eficient. Doriți mai multe informații despre costuri? Atunci vă rugăm să ne contactați.

Pot să fac un link către un alt cont, de exemplu, Google Analytics, Doofinder, Google Search Console sau alte motoare de căutare?

Da, puteți configura cu ușurință acest lucru. Cu toate acestea, pentru magazinele online, acest lucru nu este întotdeauna recomandabil, deoarece tranzacțiile au loc în contul original.

Care este diferența dintre redirecționarea unui site către site-ul meu actual și clonarea unui site?

Conectarea unei pagini nu este același lucru cu clonarea cu Clonable. Atunci când clonați pagina, o puteți personaliza în funcție de aspectul și cuvintele-cheie ale țării sau regiunii. Astfel, site-ul dvs. este mai bine găsit de motoarele de căutare, iar clientul se simte mai bine pe site-ul dvs.

Care este calitatea traducerii?

Pentru limbile cu alfabet latin, calitatea traducerii este oricum de 95-97%. Pentru limbile cu alfabet chirilic, este de cel puțin 93%. Pentru alte limbi, cum ar fi japoneza și chineza, am fost chiar mai puțin capabili să definim această calitate. O estimăm la cel puțin 90%. Recomandăm întotdeauna să parcurgeți cu atenție câteva lucruri:

 • Titluri de meniu: din cauza numărului limitat de cuvinte, este posibil ca unele cuvinte să fie înlocuite cu un sinonim greșit.
 • Pagini de start și alte pagini foarte importante.
 • Termeni și condiții generale și alte documente juridice.

Calitatea este ușor de ridicat la 98-99% cu ajutorul instrumentului nostru Clonable, prin intermediul editorului nostru foarte simplu și al regulilor noastre de substituție. Un corector va putea să îmbunătățească site-ul foarte rapid. Per total, chiar și cu un corector, veți cheltui mult mai puțini bani decât dacă ați traduce și introduce totul manual.

Citiți mai multe despre calitatea traducerilor: https://www.clonable.ro/kwaliteit-vertalingen-clonable-ai-vertaalmachine/.

Cum să începeți Clonable?

Puteți începe Clonable după ce v-ați creat un cont. Puteți aici să vă creați contul direct. După ce v-ați creat contul, veți avea acces imediat la tabloul de bord Clonable. În tabloul de bord, puteți începe imediat să creați o clonă.

Chiar pot încerca Clonable gratuit?

Da, puteți crea o clonă a site-ului dvs. complet gratuit și fără obligații și o puteți încerca timp de 14 zile Clonable. În timpul perioadei de probă, va fi tradus doar un număr limitat de pagini.

Pot să folosesc Clonable pentru magazinul meu web?

Da, puteți utiliza Clonable pentru magazinul dvs. web. Magento, Shopware, Woocommerce, Logic4 funcționează foarte bine, la fel ca și multe alte sisteme. Cu toate acestea, țineți cont de faptul că sistemele CMS, cum ar fi Lightspeed și Shopify, ar putea avea funcționalități mai limitate atunci când utilizați Clonable, de exemplu, coduri captcha, anumite pluginuri, unele filtre etc.

Va fi site-ul meu tradus indexat de motoarele de căutare?

Site-ul dvs. tradus va fi indexat numai după ce alegeți să eliminați "No-index". Este important să fi finalizat toți pașii necesari din tabloul de bord Clonable înainte de a dezactiva "No-index". Numai după ce ați finalizat acești pași și ați dezactivat "no-index", site-ul dvs. web va fi indexat.

Conectarea conturilor

Cum îmi conectez contul Google Analytics?

Urmează instrucțiunile de conectare a contului Google Analytics. Pentru magazinele online, este bine de știut că preferăm să măsurăm conversiile în același cont de analiză ca și magazinul online original.

Cum pot conecta Google Search Console la site-ul meu clonat?

Puteți adăuga un site clonat la Google Search Console în același mod ca și în cazul site-ului dvs. normal.
Adăugați o proprietate → introduceți numele domeniului sau URL-ul

Clonable Back-End

Cum lucrez în back-end-ul site-ului clonat?

Site-ul clonat nu are propriul back-end, deoarece este o copie live doar a front-end-ului. Orice modificări în back-end-ul site-ului original vor fi afișate automat pe clona tradusă. Atunci când numai în locul clonat doriți să faceți modificări, cum ar fi adăugarea de cuvinte cheie sau schimbarea logo-urilor, puteți ajusta acest lucru în meniul de la Clonable.

Ce pot schimba în back-end?

Cu Clonable, aproape toate elementele site-ului dvs. sunt ușor de personalizat. Pentru a vă localiza site-ul web, puteți personaliza cu ușurință următoarele lucruri:

 • (Căutare) cuvinte
 • Imagini
 • Afișarea sau nu a textelor
 • Logouri
 • PSU
 • Preferințe:
  • Metode de plată
  • Țara de livrare
 • URL-uri
 • Fluxuri XML
 • etc.

Solicitați o clonă

Cât timp va dura până când clona mea va fi gata?

În 10 minute, clona este deja creată și gata de utilizare. Cu toate acestea, de multe ori este nevoie de mai mult timp pentru ca site-ul să fie disponibil oriunde în lume din cauza modificărilor DNS. Din păcate, în calitate de Clonable, nu avem nicio influență nici asupra timpului necesar pentru ca firma dumneavoastră de IT să configureze corect etichetele lingvistice. Cu toate acestea, puteți începe deja să implementați primele modificări. Permitem un termen de execuție de două săptămâni.

Care sunt costurile unui site web clonat?

O prezentare generală actualizată a prețurilor noastre poate fi găsită pe pagina Prețuri de pe Clonable. Pentru o ofertă de preț pentru un site sau un magazin personalizat, vă rugăm să ne contactați.

Ce date sunt necesare pentru a solicita o clonă?

Clonable funcționează cu majoritatea site-urilor web și cu multe magazine web. Pentru a vedea dacă site-ul sau magazinul dvs. este potrivit pentru o clonă, puteți crea cu ușurință un demo prin intermediul Clonable Dashboard. Sunteți convins de puterea lui Clonable? Atunci alegeți pachetul care vi se potrivește cel mai bine și completați datele de plată. Asta e tot ce ne trebuie!

Mai aveți întrebări?

Apoi completați formularul de mai jos.