Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Întrebări frecvente

/Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre instrumentul Clonable

Căutați mai multe informații sau aveți o întrebare? Probabil că veți găsi răspunsul pe această pagină.

Tot nu reușești să te descurci? Atunci vă rugăm să nu ezitați să contactați contactați-ne.

Întrebări frecvente - Generalități

add remove Ce este mai exact Clonable?

Un instrument pentru a copia, traduce și întreține un site web, cum sună? Cu ajutorul instrumentului Clonable puteți, de exemplu, să clonați cu ușurință un site web olandez (.nl) pe un site web belgian (.be). Dar puteți, de asemenea, să vă traduceți magazinul dvs. web german, de exemplu, în daneză și să îl plasați pe un domeniu .dk. Site-ul va fi identic, fără a fi plagiat de motoarele de căutare. Nici măcar dacă nu adăugați o traducere în sistemul nostru. Dumneavoastră alegeți ce elemente să adaptați pentru site-ul clonat. De exemplu, puteți înlocui logo-ul și/sau cuvintele-cheie olandeze cu cuvinte-cheie flamande. Sau schimbați o anumită traducere în limba germană pentru că preferați să păstrați un anumit jargon pe site-ul dvs. german. Puteți găsi mai multe avantaje ale instrumentului Clonable mai jos.

add remove Care este avantajul clonării unui site web?

Clonarea unui site web în altă zonă are șase avantaje majore:

 1. Reducerea costurilor. În mod normal, copierea și traducerea unui site sau a unui magazin online costă o sumă enormă de bani. Cu Clonable este doar o fracțiune din această sumă.
 2. Economie de timp. În mod normal, traducerea unui site web de dimensiuni rezonabile durează luni de zile, ca să nu mai vorbim de un magazin online foarte mare, cu zeci de mii de produse. Cu Clonable puteți intra în direct într-o săptămână.
 3. La fel de bine ca și fără întreținere. Nu mai există niciun fel de complicații în a ține evidența conținutului străin, noul conținut este clonat și tradus automat. Nu este nevoie de găzduire suplimentară și trebuie să mențineți doar un singur tablou de bord/ backend pentru 2 sau mai multe site-uri (util pentru gestionarea stocurilor, de exemplu).

În plus, există și alte câteva beneficii...

 1. Optimizarea SEO. Prin intermediul Clonable puteți fi găsit cu produsul sau serviciul dvs. în mai multe țări sau de către vorbitori non-nativi din propria țară. În plus, datorită economiilor de timp și de costuri, vă rămâne mai mult timp și mai mulți bani pentru a lucra.
 2. Optimizarea conversiilor | Clientul dvs. străin se simte mai bine în mediul său personalizat.
 3. EconomiiAdwords | Puteți face publicitate cu un site unic în limba sa proprie, ceea ce îmbunătățește scorul de calitate și, prin urmare, poate duce la economii de costuri.
 4. Calitate. Deși, în multe cazuri, traducătorii umani oferă în mod natural traduceri și mai bune, Clonable este net superior lui Google Translate din punct de vedere al calității. Economiile de timp și de costuri înseamnă, de asemenea, că un traducător poate aduce rapid site-ul la un nivel aproape perfect pentru vizitatori, revizuind cele mai importante pagini, meniuri etc. și adaptându-le acolo unde este necesar.
add remove Ce limbi sunt posibile?

Posibilitățile de localizare cu Clonable sunt extraordinare. Puteți clona aproape orice domeniu.

În prezent este posibil:

 • Olandeză
 • Germană
 • Franceză
 • Engleză
 • Spaniolă
 • Portugheză
 • Italian
 • Suedeză
 • Daneză
 • Finlandeză
 • Românesc
 • Poloneză
 • Bulgară
 • Slovenă
 • Slovacă
 • Cehia
 • Lets
 • Lituaniene
 • Încă mai lucrăm la limbile rusă, japoneză și chineză. Cu toate acestea, nu putem oferi la fel de multe garanții ca în cazul celorlalte limbi.

Doriți să vă clonați site-ul fără traducere. Și acest lucru este posibil. Puteți clona aproape orice limbă, atâta timp cât este o limbă sau un dialect similar. Exemple de clone comune sunt:

 • Olandeză (.nl) → Flamandă (.be)
 • Germania (.de) → Austria (.at)
 • Franța (.fr) → Belgia francofonă (.be), Canada (.ca) sau Coasta de Fildeș (.ci)
 • Spania (.es) → Argentina (.ar), Mexic (.mx) sau Columbia (.co)
 • Internațional (.com) → Anglia (.co.uk), Australia (.au), India (.in) sau SUA (.us)

Desigur, Clonable funcționează și invers pentru opțiunile de mai sus. Sunteți curioși în legătură cu o altă opțiune de clonare? Nu ezitați să ne contactați și să ne întrebați despre posibilități. Ne place să fim surprinși!

add remove Clonarea unui site este același lucru cu traducerea acestuia?

Nu, nu este același lucru! Clonarea unui site web nu înseamnă automat că acesta va fi tradus. Cu toate acestea, majoritatea clienților doresc acest lucru și aleg o clonă cu traducere. Un site web clonat fără traducere este, de asemenea, posibil și oferă multe avantaje. Acesta deservește o anumită zonă cu aceeași limbă și se asigură că site-ul dvs. este plasat mai sus în rezultatele căutărilor din zona respectivă. Cu toate acestea, este posibil să se adapteze anumite cuvinte-cheie în funcție de grupul țintă (localizare).

add remove Care este diferența față de utilizarea Google Translate?

Clonable are mai multe avantaje decât simpla traducere a unui site web cu Google Translate.

 1. Un mare avantaj este că obțineți un domeniu suplimentar prin intermediul Clonable, pe care motoarele de căutare îl indexează. De exemplu, cu un domeniu .de, puteți fi găsit în Germania. Google Translate nu este indexat de Google, ceea ce înseamnă că nu veți câștiga clienți suplimentari.
 2. Google Translate traduce întreaga pagină, dar nu este posibilă efectuarea de modificări. Cu Clonable este posibil să se facă modificări după traduceri, atât în ceea ce privește textul, cât și, de exemplu, schimbarea imaginilor, a logo-urilor sau a preferințelor. Vedeți pagina noastrăBaza de cunoștințe pentru mai multe informații despre toate posibilitățile.
 3. Traducerile Google Translate nu sunt întotdeauna atât de bune. Ale noastre sunt mult mai bune. Mai ales că acestea pot fi verificate și îmbunătățite de un corector. Puteți angaja unul prin intermediul nostru sau puteți găsi singur pe cineva.
 4. Un buton Google Translate pe site-ul dvs. web arată mai degrabă neprofesionist.
 5. Cu un site web clonat prin intermediul Clonable puteți face publicitate cu acest site web (și, prin urmare, cu acest domeniu străin) sau puteți aplica strategii de marketing, ceea ce nu este posibil cu Google Translate.
add remove Am un magazin online, funcționează și acesta?

Da, este! Există deja mai mulți clienți care au folosit instrumentul Clonable pentru a-și clona magazinul web. Acest lucru funcționează la fel și la fel de bine ca pentru un blog sau o pagină de informații. Există chiar și înlocuitori specifici pentru magazinele web care ajută la creșterea conversiei. Nu ezitați să întrebați despre acest lucru.

add remove Am nevoie de cunoștințe tehnice pentru a clona un site prin intermediul Clonable?

Nu, nu aveți nevoie de cunoștințe specifice pentru a lucra cu Clonable. Sistemul back-end este simplu și ușor de utilizat. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând. Dacă doriți, puteți alege, de asemenea, ca instrumentul să fie configurat de Clonable.

add remove Poate fi clonat orice site web?

Da, în principiu, orice site poate fi clonat! Pentru o clonă cu traducere, există doar câteva excepții în care nu este posibil să se traducă totul în mod corespunzător. Încărcarea conținutului dinamic nu este încă posibilă întotdeauna. Acest lucru se întâmplă mai des cu sistemul de magazine online Shopify, de exemplu.

add remove Pot avea clona mea configurată și de Clonable?

Configurarea clonei Clonable este foarte simplă. Cu toate acestea, dacă doriți să fie configurat, acest lucru este de asemenea posibil. Putem optimiza rapid și eficient site-ul clonei dumneavoastră pentru țara în care doriți să ajungeți. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre costuri.

add remove Pot să fac un link către un alt cont, de exemplu, Google Analytics, Doofinder, Google Search Console sau alte motoare de căutare?

Da, puteți configura cu ușurință acest lucru. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna recomandabil în cazul magazinelor online, deoarece tranzacțiile au loc în contul original.

Instrucțiuni: Vor urma instrucțiuni.

add remove Care este diferența dintre redirecționarea unui site către site-ul meu actual și clonarea unui site?

Nu, crearea unui link către o pagină nu este același lucru cu clonarea cu Clonable. Atunci când clonezi pagina, ai avantajul de a putea personaliza pagina în funcție de aspectul și cuvintele cheie din țara sau regiunea respectivă. Astfel, site-ul dvs. este mai bine găsit de motoarele de căutare și clientul se simte mai bine în mediul site-ului dvs. web.

Întrebări frecvente - Cereri de clonare

add remove Cât timp va dura până când clona mea va fi gata?

În 10 minute, clona este deja creată (tradusă) și gata de utilizare. Cu toate acestea, de multe ori, durează mai mult până când site-ul este disponibil în întreaga lume din cauza modificărilor DNS. Din păcate, noi, ca Clonable, nu avem nicio influență asupra timpului de care are nevoie compania dumneavoastră IT pentru a configura corect etichetele lingvistice. Cu toate acestea, puteți începe deja să implementați primele schimbări. Luăm în considerare un termen de o săptămână.

add remove Care sunt costurile unui site web clonat?

Costul unui site Clonable depinde de numărul de traduceri de care are nevoie site-ul dumneavoastră. Dacă site-ul dvs. nu are nevoie de traduceri, atunci prețul este de 50,- € pe lună pentru fiecare site. Pentru site-urile cu traduceri, dar nu cu multe pagini, prețul este de 75,- € pe lună pe site / pe limbă. Iar pentru site-urile cu mai multe pagini, prețul este de 200,- € sau 300,- € per site / per limbă. Bineînțeles, putem conveni întotdeauna asupra unei personalizări adecvate atunci când sunt achiziționate mai multe clone în același timp. Este posibil să trebuiască să luați în considerare o taxă de pornire suplimentară, deoarece trebuie efectuate multe traduceri într-o lună, iar numărul lunar de caractere nu este suficient pentru acest lucru. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina noastră de prețuri.

add remove Ce date sunt necesare pentru a solicita o clonă?

În primul rând, trebuie să știm care va fi numele de domeniu al site-ului clonat, pe ce sistem CMS rulează site-ul dvs. și în ce limbă doriți să vă clonați site-ul. În principiu, ne putem apuca de lucru aproape imediat.

Întrebări frecvente - Back-end Clonable

add remove Cum lucrez în back-end-ul site-ului clonat?

Site-ul web clonat nu are propriul back-end, deoarece este o copie live doar a front-end-ului. Orice modificări din back-end-ul site-ului original vor fi afișate automat pe clona tradusă. Dacă doriți să efectuați modificăridoar în site-ul clonat, cum ar fi adăugarea de cuvinte cheie sau schimbarea logo-urilor, puteți ajusta acest lucru în meniul Clonable.

add remove Ce pot schimba în back-end?

Cu Clonable puteți personaliza cu ușurință aproape tot ceea ce se află pe site-ul dumneavoastră. Pentru a vă localiza site-ul, puteți ajusta cu ușurință următoarele lucruri:

 • (Căutare) cuvinte
 • Imagini
 • Afișarea sau nu a textelor
 • Logouri
 • PSU
 • Setări de preferințe:
  • Metode de plată
  • Țara de expediere
 • URL-uri
 • Fluxuri XML
 • etc.

Întrebări frecvente - Conectarea conturilor

add remove Cum îmi conectez contul Google Analytics?

Urmează instrucțiunile de conectare a contului Google Analytics. Pentru magazinele online, este bine de știut că preferăm să măsurăm conversiile în același cont de analiză ca și magazinul online original.

add remove Cum pot conecta Google Search Console la site-ul meu clonat?

Puteți adăuga un site clonat la Google Search Console în același mod ca și în cazul site-ului dvs. normal.
Adăugați Poperty → introduceți numele domeniului sau URL-ul

Întrebarea mea nu este inclusă, ce ar trebui să fac?

Răspunsul dumneavoastră nu se află printre întrebările de mai sus? Atunci nu ezitați să ne contactați mai jos. Vom fi, desigur, bucuroși să vă ajutăm. Ne puteți contacta prin telefon (+31 492 77 52 69), prin e-mail (info[@]clonable.net) sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.