Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Întrebări frecvente

/Întrebări frecvente

Cele mai frecvente întrebări despre instrumentul Clonable

Căutați mai multe informații sau aveți o întrebare? Probabil că veți găsi răspunsul pe această pagină.

Tot nu reușești să te descurci? Atunci vă rugăm să nu ezitați să contactați contactați-ne.

Întrebări frecvente - Generalități

add remove Ce este mai exact Clonable?

Copierea unui site web, dar păstrând un conținut unic pentru Google, cum sună asta? Cu ajutorul instrumentului Clonable puteți, de exemplu, să clonați foarte ușor un site web olandez (.nl) pe un site web belgian (.be). Dar puteți, de asemenea, să vă traduceți magazinul dvs. web german, de exemplu, în daneză și să îl plasați pe un domeniu .dk. Site-ul va fi identic, fără a fi plagiat de motoarele de căutare. Nici măcar dacă nu adăugați o traducere în sistemul nostru. Dumneavoastră alegeți ce elemente să adaptați pentru site-ul clonat. De exemplu, puteți înlocui logo-ul și/sau cuvintele-cheie olandeze cu cuvinte-cheie flamande. Sau schimbați o anumită traducere în limba germană pentru că preferați să păstrați un anumit jargon pe site-ul dvs. german. Puteți găsi mai multe avantaje ale instrumentului Clonable mai jos.

add remove Care este avantajul clonării unui site web?

Clonarea unui site web în altă zonă are șase avantaje majore:

 1. Clona face traduceri automate. De asemenea, pentru paginile noi pe care le adăugați în limba originală.
 2. Găsirea în Google sau în alte motoare de căutare este mai bună cu un domeniu din propria regiune decât cu un domeniu din altă țară. Un domeniu .be are automat rezultate mai bune în Belgia decât un domeniu .nl. Și, bineînțeles, veți vinde mai repede în Germania dacă conținutul dvs. este în germană în loc de olandeză.
 3. Poate că cel mai mare avantaj este că nu trebuie să întrețineți un al doilea site dumneavoastră. Deoarece site-ul este clonat, acesta este întotdeauna actualizat. Atunci când un articol este plasat pe un site, acesta va fi plasat automat și pe clonă (dacă nu se stabilește altfel). De asemenea, acesta va fi apoi localizat automat (de exemplu, inundat) în zona țintă.
 4. Un potențial client se simte mai confortabil pe un domeniu din țara sa. Mai ales atunci când este localizat în această țară. Un francez se va converti mai repede (va cumpăra ceva / va intra în contact etc.) pe un site francez!
 5. Trebuie să folosiți un singur tablou de bord/ backend pentru 2 sau mai multe site-uri (util de exemplu pentru gestionarea stocurilor).
 6. Aveți posibilitatea de a face publicitate prin Google Ads cu un domeniu din zona care urmează să fie "cucerită". Potențialii clienți vor da click mai repede pe un domeniu național. Acest lucru duce la mai mulți vizitatori pe site pentru aceleași costuri de publicitate.
add remove Ce limbi sunt posibile?

Posibilitățile de localizare cu Clonable sunt extraordinare. Puteți clona aproape orice domeniu.

În prezent este posibil:

 • Olandeză
 • Germană
 • Franceză
 • Engleză
 • Spaniolă
 • Portugheză
 • Italian
 • Suedeză
 • Daneză
 • Finlandeză
 • Românesc
 • Poloneză
 • Bulgară
 • Slovenă
 • Slovacă
 • Cehia
 • Lets
 • Lituaniene
 • Încă mai lucrăm la limbile rusă, japoneză și chineză. Cu toate acestea, nu putem oferi la fel de multe garanții ca în cazul celorlalte limbi.

Doriți să vă clonați site-ul fără traducere. Și acest lucru este posibil. Puteți clona aproape orice limbă, atâta timp cât este o limbă sau un dialect similar. Exemple de clone comune sunt:

 • Olandeză (.nl) → Flamandă (.be)
 • Germania (.de) → Austria (.at)
 • Franța (.fr) → Belgia francofonă (.be), Canada (.ca) sau Coasta de Fildeș (.ci)
 • Spania (.es) → Argentina (.ar), Mexic (.mx) sau Columbia (.co)
 • Internațional (.com) → Anglia (.co.uk), Australia (.au), India (.in) sau SUA (.us)

Desigur, Clonable funcționează și invers pentru opțiunile de mai sus. Sunteți curioși în legătură cu o altă opțiune de clonare? Nu ezitați să ne contactați și să ne întrebați despre posibilități. Ne place să fim surprinși!

add remove Clonarea unui site este același lucru cu traducerea acestuia?

Nu, nu este același lucru! Clonarea unui site web nu înseamnă automat că acesta va fi tradus. Cu toate acestea, majoritatea clienților doresc acest lucru și aleg o clonă cu traducere. Un site web clonat fără traducere este, de asemenea, posibil și oferă multe avantaje. Acesta deservește o anumită zonă cu aceeași limbă și se asigură că site-ul dvs. este plasat mai sus în rezultatele căutărilor din zona respectivă. Cu toate acestea, este posibil să se adapteze anumite cuvinte-cheie în funcție de grupul țintă (localizare).

add remove Care este diferența față de utilizarea Google Translate?

Clonable are mai multe avantaje decât simpla traducere a unui site web prin Google Translate.

 1. Un mare avantaj este că obțineți un domeniu suplimentar prin intermediul Clonable, pe care motoarele de căutare îl indexează. De exemplu, cu un domeniu .de, puteți fi găsit în Germania. Google Translate nu este indexat de Google, ceea ce înseamnă că nu veți câștiga clienți suplimentari.
 2. Google Translate traduce întreaga pagină, dar nu este posibilă efectuarea de modificări. Cu Clonable este posibil să se facă modificări după traduceri, atât în ceea ce privește textul, cât și, de exemplu, schimbarea imaginilor, a logo-urilor sau a preferințelor. Vedeți pagina noastrăBaza de cunoștințe pentru mai multe informații despre toate posibilitățile.
 3. Traducerile Google Translate nu sunt întotdeauna atât de bune, ale noastre sunt mult mai bune. Mai ales că sunt verificate de un corector.
 4. Un buton Google Translate pe site-ul dvs. web arată mai degrabă neprofesionist.
 5. Cu un site web clonat prin intermediul Clonable puteți face publicitate cu acest site web (și, prin urmare, cu acest domeniu străin) sau puteți aplica strategii de marketing, ceea ce nu este posibil cu Google Translate.
add remove Am un magazin online, funcționează și acesta?

Da, este! Există deja mai mulți clienți care au folosit instrumentul Clonable pentru a-și clona magazinul web. Acest lucru funcționează la fel și la fel de bine ca pentru un blog sau o pagină de informații. Există chiar și înlocuitori specifici pentru magazinele web care ajută la creșterea conversiei. Nu ezitați să întrebați despre acest lucru.

add remove Am nevoie de cunoștințe tehnice pentru a clona un site prin intermediul Clonable?

Nu, nu aveți nevoie de cunoștințe specifice pentru a lucra cu Clonable. Sistemul back-end este simplist și ușor de utilizat. Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând. Dacă doriți, puteți alege, de asemenea, ca instrumentul să fie configurat de Clonable.

add remove Poate fi clonat orice site web?

Da, în principiu, orice site poate fi clonat! Pentru o clonă cu traducere, există doar câteva excepții în care nu este posibil să se traducă totul în mod corespunzător. Încărcarea conținutului dinamic nu este încă posibilă întotdeauna.

add remove Pot avea clona mea configurată și de Clonable?

Configurarea clonei Clonable este foarte simplă. Cu toate acestea, dacă doriți să fie configurat, acest lucru este de asemenea posibil. Putem optimiza rapid și eficient site-ul clonei dumneavoastră pentru țara în care doriți să ajungeți. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre costuri.

add remove Pot să fac un link către un alt cont, de exemplu, Google Analytics, Doofinder, Google Search Console sau alte motoare de căutare?

Da, puteți configura cu ușurință acest lucru. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna recomandabil în cazul magazinelor online, deoarece tranzacțiile au loc în contul original.

Instrucțiuni: Vor urma instrucțiuni.

add remove Care este diferența dintre redirecționarea unui site către site-ul meu actual și clonarea unui site?

Nu, crearea unui link către o pagină nu este același lucru cu clonarea cu Clonable. Atunci când clonezi pagina, ai avantajul de a putea personaliza pagina în funcție de aspectul și cuvintele cheie din țara sau regiunea respectivă. Astfel, site-ul dvs. este mai bine găsit de motoarele de căutare și clientul se simte mai bine în mediul site-ului dvs. web.

Întrebări frecvente - Cereri de clonare

add remove Cât timp va dura până când clona mea va fi gata?

În 10 minute, clona este deja creată (tradusă) și gata de utilizare. Cu toate acestea, din cauza modificărilor DNS, este nevoie de mai mult timp până când site-ul este disponibil în întreaga lume, iar noi nu avem nicio influență asupra timpului de care are nevoie compania dumneavoastră IT pentru a seta corect etichetele de limbă. Cu toate acestea, puteți începe deja să implementați primele schimbări.

add remove Care sunt costurile unui site web clonat?

Costul unui site Clonable depinde de numărul de traduceri de care are nevoie site-ul dumneavoastră. Dacă site-ul dvs. nu are nevoie de traduceri, atunci prețul este de 50,- € pe lună pentru fiecare site. Pentru site-urile cu traduceri, dar nu cu multe pagini, prețul este de 75,- € pe lună pe site / pe limbă. Iar pentru site-urile cu mai multe pagini, prețul este de 200,- € per site / per limbă. Desigur, putem conveni întotdeauna asupra unei soluții personalizate atunci când sunt achiziționate mai multe clone în același timp. Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați pagina noastră de prețuri.

add remove Ce date sunt necesare pentru a solicita o clonă?

În primul rând, trebuie să știm care va fi numele de domeniu al site-ului clonat, pe ce sistem CMS rulează site-ul dvs. și în ce limbă doriți să vă clonați site-ul. În principiu, ne putem apuca de lucru aproape imediat.

Întrebări frecvente - Back-end Clonable

add remove Cum lucrez în back-end-ul site-ului clonat?

Site-ul web clonat nu are propriul back-end, deoarece este o copie live doar a front-end-ului. Orice modificări din back-end-ul site-ului original vor fi afișate automat pe clona tradusă. Dacă doriți să efectuați modificăridoar în site-ul clonat, cum ar fi adăugarea de cuvinte cheie sau schimbarea logo-urilor, puteți ajusta acest lucru în meniul Clonable.

add remove Am un magazin web și aș dori să schimb țara de expediere selectată în clona mea, este posibil?

Da, acest lucru este cu siguranță posibil. Atunci când țara de expediere este deja selectată la finalizarea comenzii, clientul economisește muncă și se simte binevenit. A se vedea aicimodul în care poate fi ajustat acest lucru.

add remove Ce pot schimba în back-end?

Cu Clonable puteți personaliza cu ușurință aproape tot ceea ce se află pe site-ul dumneavoastră. Pentru a vă localiza site-ul, puteți ajusta cu ușurință următoarele lucruri:

 • (Căutare) cuvinte
 • Imagini
 • Afișarea sau nu a textelor
 • Logouri
 • PSU
 • Preferințe:
  - Metode de plată
  - Țara de expediere
add remove Vreau să pun un alt logo pe site-ul clonat, este posibil?

Da, puteți schimba cu ușurință un logo sau o imagine pe site-ul clonat.

Instrucțiuni: A se vedea aicicum funcționează.

Întrebări frecvente - Conectarea conturilor

add remove Cum îmi conectez contul Google Analytics?

Urmează instrucțiunile pentru conectarea contului Google Analytics.

add remove Cum pot conecta Google Search Console la site-ul meu clonat?

Puteți adăuga un site clonat la Google Search Console în același mod ca și în cazul site-ului dvs. normal.
Adăugați Poperty → introduceți numele domeniului sau URL-ul

Întrebarea mea nu este inclusă, ce ar trebui să fac?

Răspunsul dumneavoastră nu se află printre întrebările de mai sus? Atunci nu ezitați să ne contactați mai jos. Vom fi, desigur, bucuroși să vă ajutăm. Ne puteți contacta prin telefon (+31 492 77 52 69), prin e-mail (info[@]clonable.net) sau prin intermediul formularului de contact de mai jos.