Despre Clonable

Clonable - instrumentul tău de clonare și localizare pentru site-uri și magazine web.

E-mail
info[@]clonable.net
Număr de telefon
+31 492 77 52 69
Adresa

Centrul de afaceri Gemert
Scheiweg 26
5421 XL Gemert

Comentariile clienților

/Comentariile clienților

Tim Bevers

În calitate de proprietar al mai multor magazine online de articole sportive, cum ar fi Hockeygear.eu Clonable îmi este indispensabil. Îmi permite să îmi extind piața în cel mai scurt timp! L-aș recomanda tuturor celor care doresc să se extindă în Belgia, de exemplu. Fără prea mult efort, vecinii noștri din sud pot, de asemenea, să-mi facă o comandă. Prin urmare, am început să furnizăm și alte site-uri, de exemplu, despre mănușile de portar, costumele de judo și încălțămintea sportivă. Și am clonat magazinul nostru online de hochei în spaniolă într-o versiune argentiniană. Aceasta din urmă are deja mai mulți vizitatori decât versiunea spaniolă. Grozav!

Niek van der Rijt

Datorită Clonable magazinul meu online din Plotters a mai trecut o graniță. De acum înainte, pot primi comenzi din Belgia fără probleme. Foarte mulțumit, aș face-o din nou.

Kenny Kroes

De doi ani lucrăm cu Clonable pentru traducerea magazinului nostru online de articole sportive în limba olandeză în magazinele din străinătate. În prezent, suntem activi și în Germania, Franța și Spania. După o perioadă relativ scurtă de timp, comenzile din diferite țări au crescut vizibil, fără a investi multă energie și timp. O necesitate pentru proprietarii de magazine web care doresc să lucreze la nivel transfrontalier într-un mod simplu.

Aceste companii au fost înaintea ta

Începeți acum cu Clonable!

Bucurați-vă de acest instrument cât mai curând posibil. Clonarea unui site web și aplicarea localizării este posibilă cu puțin ajutor de la Clonable.
Vedețice posibilități există.