🎉 Am lansat noul nostru plug-in WordPress! Descarcă acum

Harta rutieră

Clonable își optimizează continuu produsul!

Harta rutieră header

Clonable își optimizează în permanență produsul. La ce ne putem aștepta în viitorul apropiat? Asigurați-vă că derulați în jos la "Caracteristici viitoare", astfel încât să știți la ce să vă așteptați. Consultați, de asemenea, caracteristicile noastre dorite

Caracteristici viitoare

Începutul anului 2025

Abonarea la feed XML

Clonable va lansa, cel mai probabil, un abonament la un flux XML, permițându-vă să vă traduceți fluxul XML o singură dată sau în mod dinamic, precum și să permiteți reguli de înlocuire pentru a crește calitatea. În timp, dorim, de asemenea, să construim un editor pentru acest lucru, pentru a facilita și mai mult corectura.

Începutul anului 2025

Traducerea textului în imagini

Am dori să facem posibilă și traducerea textului în imagini în unele cazuri, pentru a economisi timpul clienților care trebuie să înlocuiască imaginile. Am rulat acum câteva cazuri de utilizare, dar acest lucru reprezintă o prioritate mai mică pentru clienți, astfel că dezvoltarea sa a fost amânată.

Q4 2024

Legături cu Mijnwebwinkel / CCV Shop / Bol.com

Clonable va lucra la crearea de link-uri simple de soluții de traducere pentru anumite platforme, în colaborare cu acestea. În ce ordine vor fi gata acestea nu este clar în acest moment.

Q4 2024

AI - de asemenea, blocuri multiple, pagini întregi și site-uri web întregi

În loc de doar un singur bloc la un moment dat, dorim să facem funcționalitatea disponibilă pentru mai multe blocuri, pagini întregi și un întreg site web.

Q4 2024

WordPress - Integrare formulare de contact

Pentru popularul Contact Forms, dorim să construim o extensie multilingvă.

Q3 2024

Funcționalitate subfolder alături de Wordpress - clonare pe subfolderul domeniului original

În prezent, se obișnuiește să se cloneze pe un domeniu nou sau pe un subdomeniu. Dorim, de asemenea, să oferim o opțiune de subfolder pentru toți clienții care nu folosesc WordPress. Unii clienți doresc acest lucru din cauza construirii mărcii lor. Acum testăm și, cu o soluție personalizată, este deja posibil, dar există încă un cost destul de mare pentru acest lucru.

Q3 2024

Suport RTL în limba arabă

Limba arabă funcționează deja foarte bine, dar conținutul trebuie să fie mai bine aliniat de la dreapta la stânga, iar în prezent acest lucru nu este realizat la cel mai înalt nivel.

Q3 2024

Pagini netraduse

Unele pagini nu trebuie traduse deloc. Ar fi frumos dacă ați putea să le încărcați și să indicați dacă doriți ca anumite blocuri din acele pagini să fie traduse. Cum ar fi subsolul de pagină, antetul, etc.

Q3 2024

WooCommerce - Ajustarea prețurilor produselor

Pentru a adopta strategii internaționale de stabilire a prețurilor, este util să se poată utiliza prețuri diferite pentru fiecare clonă.

Q3 2024

WooCommerce - Personalizați moneda

Pentru WooCommerce, dorim să facilităm utilizarea de monede diferite pentru fiecare clonă.

august 2024

Aplicația Shopify

Pentru a extinde compatibilitatea și capacitățile Shopify, dezvoltăm o aplicație dedicată pentru Shopify.

Iunie 2024

Magento url plugin

În Magento, un plugin ar putea îmbunătăți foarte mult unele funcționalități pentru traducerea url-urilor. Pentru aceasta, vom dezvolta un plugin în etape. Prima versiune a acestuia va fi lansată în jurul lunii iunie.

Iunie 2024

AI - SEO internațional

Dorim să facilităm aplicarea SEO în clonele internaționale, prin utilizarea de indicații, cuvinte cheie etc.

Iunie 2024

AI - Tonul vocii

Pentru marketing, este bine dacă tonul vocii poate fi ajustat. Cu ajutorul căruia, de exemplu, se poate spune o poveste mai moderată sau mai pasională despre un anumit produs. Sau un anumit element poate fi evidențiat un pic mai mult, pentru că grupul țintă internațional consideră că acest lucru este mai important decât grupul țintă în propria limbă.

Mai 2024

Calculator de costuri pentru site-ul web

Pentru a verifica câte caractere are un site web, dorim să extindem contorul de caractere pe care l-am construit deja pentru uz intern și să îl pregătim pentru potențialii clienți. Acest lucru le va permite clienților să estimeze de câte credite de traducere au nevoie.

Mai 2024

Îmbunătățirea funcționalităților SPA / Nuxt / Next

Pentru unele site-uri web, Clonable nu poate fi generat întotdeauna acum. Aceasta include în principal site-urile SPA / Nuxt / Next. Dorim să extindem considerabil compatibilitatea, făcând ca nu doar 5% dintre site-urile web să poată fi clonate, ci aproximativ 50%.

Iunie 2024

Activați salvarea modificărilor

În calitate de agenție, aplicați modificări SEO la clonă și apoi modificați aceeași pagină pe site-ul original? În mod normal, modificările SEO dispar apoi. Dorim să evităm acest lucru prin crearea unui fel de "blocare" pentru clienți. Acestea pot salva modificările SEO în versiunea tradusă, în ciuda faptului că site-ul original se va schimba.

Mai 2024

Dialect flamand

Suntem adesea întrebați din Țările de Jos dacă putem clona și în dialectul flamand. Pentru aceasta, construim o soluție.

Mai 2024

Dicționar

Unii clienți știu deja dinainte cum vor să folosească anumite cuvinte în traducerile lor. Pentru aceștia, vom introduce un "glosar", permițându-le să își specifice propriul jargon, astfel încât anumite cuvinte să fie traduse întotdeauna în același mod.

Aprilie 2024

Traduceri în browser pentru clienți

Pentru a putea traduce în continuare anumite elemente care nu sunt traduse, va exista o funcție specială cu traduceri în browser.

Aprilie 2024

Funcția de backup

Unii clienți cu site-uri uriașe au cerut o funcție de backup, care le-ar permite să aibă întotdeauna o copie de rezervă HTML a tuturor paginilor și traducerilor, chiar și în cazurile în care ar exista probleme la Clonable.

Aprilie 2024

Abonamente în dolari

În plus față de plata în euro, este posibilă și plata în dolari. Astfel, clienții internaționali din afara zonei euro pot utiliza mai ușor Clonable.

Caracteristici finalizate

Martie 2024

Noua pâlnie de instalare

Această actualizare modifică pâlnia de configurare a clonei, ne-am asigurat că clienții înțeleg mai bine ce sarcini mai trebuie și pot face pentru clonele lor, astfel că s-a făcut o distincție suplimentară în ceea ce privește tipul de sarcină pentru o clonă.

Martie 2024

Posibilitatea de a face o demonstrație de integrare în timpul perioadei de probă

Pentru că uneori există încă neclarități la configurarea unui nou site, am integrat o funcționalitate pentru a aborda direct serviciul clienți: includerea unei demonstrații de integrare este mult mai ușoară și ține cont de timpul dorit de client.

Martie 2024

Utilizarea formală și informală a limbii

În unele limbi, acest lucru este foarte important, de exemplu, pentru Germania. Clienții pot alege acum ce formă de adresă să folosească. Mai formală, mai informală sau similară cu cea a site-ului original

Martie 2024

Afiliații pot transmite lead-uri

Pentru a ușura transmiterea de noi clienți potențiali de către revânzători/afiliați, a fost introdusă o funcționalitate care permite afiliaților să introducă în sistem clienții potențiali cu care au vorbit ei înșiși. Atunci când clientul se abonează singur, acesta este atribuit automat revânzătorului, iar comisionul este plătit.

Martie 2024

Arabă

Araba era o limbă dorită de clienții noștri (potențiali). De atunci, aceasta a fost adăugată.

Februarie 2024

Compatibilitatea CCV-Shop

Această actualizare remediază o eroare care făcea ca nu toate blocurile din Ccv Shop să fie traduse. Această actualizare adaugă, de asemenea, suport pentru formatul de date Jaxon utilizat de CCV Shop. În plus, actualizarea asigură faptul că butoanele din dialoguri sunt, de asemenea, traduse automat în CCV Shop. Aceste actualizări au crescut considerabil compatibilitatea cu CCV Shop.

Februarie 2024

Îmbunătățiri pentru echipe

Această actualizare adaugă câteva actualizări QOL la echipe:

 • Poate vedea cine a fost invitat într-o echipă
 • Poate elimina invitații
 • Poate vedea invitațiile care au expirat

Ianuarie 2024

IP-uri dinamice pentru site-uri + verificați dacă IP-ul s-a schimbat.

Atunci când o clonă este indisponibilă timp de cel puțin 3 ore, se efectuează acum o verificare pentru a vedea dacă IP-ul de origine s-a schimbat. În caz afirmativ, IP-ul de origine este actualizat în încercarea de a rezolva automat problema. O nouă sarcină de fundal care verifică la fiecare oră pentru site-urile cu IP-uri dinamice dacă site-ul încă funcționează corect.

Ianuarie 2024

Funcționalități AI în ceea ce privește corectura / îmbunătățiri

Am observat că este nevoie de o funcționalitate de corectare. Deși, în mod evident, nu putem face niciodată ca traducerile AI să fie la fel de bune ca cele ale unui traducător nativ, putem folosi AI pentru a ne apropia cât mai mult posibil de acest lucru. În prezent, lucrăm la o funcționalitate pentru ca traducerile să fie verificate din nou de către AI. Aceasta va da rezultate mai bune și, prin urmare, va fi integrată în curând.

Decembrie 2023

Engleză americană și portugheză braziliană

Am făcut posibilă alegerea între diferite forme ale unei limbi. În acest caz, pentru engleza americană și portugheza braziliană.

Decembrie 2023

Funcționalități WooCommerce în plugin-ul WordPress

Mulți utilizatori ai magazinului web WooCommerce ar dori mai multe caracteristici pentru a-și opera magazinul web la nivel internațional. Ne gândim la:
- Conversia valutară pentru clonă, ceea ce face posibilă trecerea de la o țară euro la Danemarca, de exemplu.
- Modificări ale sortimentului pentru clona străină
- Modificări de preț pentru clona străină
- Excluderea paginilor

Noiembrie 2023

Traducerea Javascript și a surselor externe prin intermediul browserului

În multe cazuri, este mai puțin problematic dacă conținutul nu este tradus în codul sursă, dar mai important este ca acesta să pară bine tradus pentru utilizator. Prin urmare, am făcut posibilă traducerea javascript și a surselor externe prin intermediul browserului. Această caracteristică este posibilă numai pentru contribuitorii la Clonable.

Noiembrie 2023

Portugheză braziliană

Am făcut posibilă alegerea între diferite forme ale unei limbi. Cel puțin în cazul limbii portugheze pentru Brazilia.

Octombrie 2023

Versiunea 2 a plugin-ului WordPress

Plugin-ul Wordpress a fost extins. Există un script pentru integrarea comutatorului de limbă, astfel încât utilizatorii îl pot instala chiar mai rapid și mai ușor fără cunoștințe tehnice. Există o funcționalitate de subfolder încorporată, eliminând necesitatea ca utilizatorii să facă configurația dns și făcând și mai ușoară utilizarea Clonable fără cunoștințe tehnice. Există, de asemenea, un link către tabloul de bord Clonable.

Decembrie 2022

noi traduceri url pentru tabloul de bord

Traducerea url-urilor ar putea fi mai bună. De acum înainte, vizitatorul are o imagine de ansamblu a tuturor url-urilor traduse și le poate edita manual cu ușurință.

Iunie 2023

Noul motor de căutare Clonable Site Search

În clona dumneavoastră, motorul de căutare caută în mod normal în limba originală. Acest lucru nu este problematic în cazul unei clone în aceeași limbă, dar este destul de enervant în altă limbă. Am dezvoltat o soluție pentru acest lucru în cadrul Clonable.

În plus: dacă clientul utilizează un modul de căutare care funcționează pe baza unui feed (cum ar fi Doofinder, Sooqr etc.), acesta funcționează fără probleme cu Clonable. Acesta este adesea cazul magazinelor online.

Mai 2023

Observații privind normele de substituție

Am observat că, uneori, utilizatorii nu știu la ce servesc regulile de substituție. Uneori, un alt utilizator sau serviciul de asistență Clonable a creat regula de substituție. În acest caz, ar fi bine dacă s-ar putea atașa un fel de etichetă care să clarifice la ce se referă regula respectivă.

Aprilie 2023

Comutator de limbă

Mulți clienți întreabă despre adăugarea de steaguri / un selector de țări. Acum încorporăm această opțiune, astfel încât clienții să poată adăuga cu ușurință un comutator de limbă pe site-ul lor web, precum și pe site-ul lor clonă, prin intermediul unui script.

Aprilie 2023

Fluxuri dinamice

Clienții Webshop care utilizează modulul nostru de traducere XML au indicat că ar dori să aibă o funcție de alimentare dinamică, care să reîmprospăteze alimentarea XML cu noi traduceri în fiecare zi sau săptămână. Acest lucru a fost realizat acum.

Fluxurile XML sunt actualizate dacă acest lucru este activat:

 • Utilizatorul poate alege cât de des se actualizează un flux XML (contra cost)
 • Clienții pot stabili un buget lunar pentru un flux XML
 • Atunci când se atinge un buget, clienții primesc o notificare în acest sens
 • Clienții pot vedea diferitele cote de fluxuri pe pagina de utilizare și facturare.
 • Suport pentru fluxuri mai mari, de până la 50MB

Martie 2023

clone de previzualizare

Clienții vor putea să își creeze cu ușurință propria clonă de previzualizare cu un număr limitat de caractere traduse.

Martie 2023

Noul proces de înregistrare

Pentru a facilita și mai mult înscrierea clienților, îmbunătățim și simplificăm considerabil procesul de înscriere. De exemplu, va fi posibilă și înregistrarea unui domeniu la Clonable, după care toate setările pentru acel domeniu internațional vor fi gata pentru a crea imediat o Clonă. În acest fel, clienții nu mai trebuie să se ocupe de procesul de schimbare a DNS-ului, dacă doresc acest lucru.

Februarie 2023

Norvegiană

Am adăugat limba norvegiană ca limbă în care puteți traduce din și către.

Decembrie 2022

Verificarea zilnică dacă pagina este încă activă

În cazul în care clienții își schimbă înregistrările DNS oid, site-ul web clonă poate fi scos din funcțiune fără ca aceștia să-și dea seama. Dorim să introducem un semnal pentru acest lucru.

Noiembrie 2022

Pachet mai mic XS

Pentru clienții cu site-uri web mai mici sau destul de statice, am adăugat un mic pachet "fă-o singur". Pentru 15 euro puteți începe singur cu Clonable, fără asistență și puteți cumpăra caractere suplimentare oricând doriți. Cu toate acestea, prețul caracterelor este mult mai mare.

Octombrie 2022

Program de afiliere

Construim un program de afiliere, astfel încât partenerii să poată recomanda clienți și să primească comisioane atractive.

Octombrie 2022

pagină de locțiitor la crearea de noi clone

Pentru a asigura un aspect mai profesional, am creat o pagină de tip "placeholder" în timpul creării clonei. Aceasta se reîmprospătează până când clona este gata.

Octombrie 2022

Coreeană

Am adăugat coreeana ca limbă în care puteți traduce din și către. Deoarece nu este o limbă latină sau chirilică, oferim o garanție ceva mai mică în ceea ce privește calitatea traducerii. Vom afla mai multe despre acest aspect prin teste.

Iulie 2023

Noul site Clonable

Site-ul Clonable avea nevoie de o reînnoire. Noua versiune este mai rapidă, mai clară, iar designul și ușurința de utilizare sunt de top peste tot.

Octombrie 2022

Ucraineană

Am adăugat ucraineana ca limbă în care puteți traduce din și în română.

Octombrie 2022

Urmărirea conversiilor

Pentru a se asigura că clienții pot aplica urmărirea conversiilor, în Clonable a fost încorporată o funcționalitate care să permită acest lucru....

Septembrie 2022

contor de caractere (uz intern)

Pentru a verifica câte caractere conține un site web, am construit un contor de caractere, care poate detecta, cu o mică marjă de eroare, dacă un site web conține 400.000 sau, de exemplu, 1,5 milioane de caractere. Astfel, clienților le este mai ușor să aleagă un abonament.

August 2022

câte zile mai sunt până la sosirea noii luni

De acum încolo, tabloul de bord al clientului va arăta când clientul își poate accesa din nou creditul lunar de caractere. În acest fel, clientul poate decide mai ușor dacă să adauge sau nu conținut sau să cumpere caractere suplimentare.

August 2022

traduceri url în fluxurile XML

De acum încolo, vor fi traduse și adresele URL din fluxurile XML.

Iulie 2022

Turcă și indoneziană

Am adăugat turca și indoneziana ca limbi pe care le puteți traduce din și către

Iulie 2022

actualizare majoră a editorului

 • Prezentare generală a tuturor modificărilor aduse clonei
 • Prezentare generală a tuturor modificărilor pentru fiecare traducere
 • Prezentare generală a tuturor modificărilor SEO
 • A fost schimbat stilul căsuțelor de dialog pentru a arăta la fel pe fiecare clonă
 • Schimbat stilul butoanelor din editor, astfel încât acestea să fie modificate cât mai puțin posibil la fiecare clonare.
 • Puneți butoanele editorului într-un dialog pop-up pentru o prezentare mai clară.
 • A fost adăugată o modalitate de ajustare a poziției butoanelor pentru o editare mai ușoară

Iunie 2022

Crearea spațiului alb

Personalizarea stilului și a editorului.

Iunie 2022

Liste de cuvinte pentru schimbarea textelor

 • O nouă filă pentru listele de cuvinte pe pagina de reguli de substituție (înlocuiri de text).
 • Câmp de căutare și paginare pentru o căutare ușoară a cuvintelor.
 • Confirmare pentru ștergerea cuvintelor.
 • Unul sau mai multe cuvinte pot fi înlocuite simultan.
 • Regulile adoptă automat capitalizarea. Așadar, este nevoie de o singură regulă pentru a înlocui cuvintele cu majuscule și cele fără majuscule.
 • Regulile pot fi setate astfel încât să țină cont de majuscule și minuscule. În acest caz, capitalizarea automată este, de asemenea, dezactivată.
 • Regulile pot fi inversate atunci când o regulă este ștearsă.
 • Atunci când un fragment este editat cu editorul căruia i se aplică o regulă, acea regulă nu este anulată pentru acel fragment.
 • În cazul traducerilor noi, regulile se aplică în ordinea adăugării.
 • Înlocuirile de text se aplică numai la extrasele traduse.
 • Înlocuirile de text se aplică înaintea regulilor de înlocuire obișnuite.

Iunie 2022

Parteneri în tabloul de bord

Partenerii noștri cooperanți, cum ar fi PostNL, vor avea un loc în tabloul nostru de bord. Intenția este ca toate tipurile de alte servicii de comerț electronic care sunt importante să fie enumerate aici, pentru a se asigura că clienții își pot îmbunătăți rapid și ușor site-ul sau magazinul online.

Iunie 2022

Editor de imagini

Editorul poate fi folosit acum și pentru a înlocui imagini.

 • Creează reguli de înlocuire a imaginii atunci când o imagine este înlocuită.
 • Detectează atunci când o regulă existentă este modificată.
 • Detectează momentul în care o regulă este inversată și o șterge.
 • Detectează atunci când un utilizator încearcă să creeze aceeași regulă de două ori și apoi sugerează utilizarea regulilor de substituție.
 • Pe unele site-uri, butonul nu funcționează corect. În acest caz, este (aproape) invizibil sau butonul subiacent își execută și el acțiunea, ceea ce poate duce la schimbarea paginii.

Aprilie 2022

Fluxuri XML

De asemenea, cu Clonable este posibil să traduceți fluxurile XML ale site-ului dumneavoastră. Fluxurile XML sunt, de obicei, fluxuri de cumpărături. Acest lucru permite ca produsele dvs. să fie găsite pe Google Shopping, de exemplu.

Aprilie 2022

Plugin Magento

În general, Magento funcționează perfect cu Clonable fără ajustări speciale.

Februarie 2022

Plugin WordPress

Pentru WordPress, puteți adăuga cu ușurință etichete de limbă instalând plugin-ul nostru și configurându-l cu următoarele date. Dacă trebuie să adăugați sau să eliminați etichete de limbă (de exemplu, pentru că le aveți deja pe site-ul dvs.), puteți edita pur și simplu datele JSON.

Februarie 2022

Achiziționează "pachete suplimentare de caractere de traducere

Pentru a ne asigura că clienții nu rămân fără caractere de traducere cu abonamente mai mici, dorim să introducem "pachete de traducere". De exemplu, puteți cumpăra 100.000, 1.000.000 sau 5.000.000 de caractere.

Ianuarie 2022

MyWebstore

Începând cu 07-01-2022, MijnWebwinkel este mai bine susținut, ceea ce înseamnă că elementele netraduse anterior, cum ar fi filtrele și textul din lista de verificare, sunt acum traduse corect.

Noiembrie 2021

Editor live

Un editor de tip what-you-see-is-what-you-get pentru modificarea traducerilor și a elementelor clonei dumneavoastră. În acest fel, este posibil să se facă ajustări dând un simplu clic pe ceea ce doriți să modificați pe pagină. Acest lucru facilitează și mai mult, de exemplu, posibilitatea ca un corector nativ să facă ajustări pe măsură ce parcurge site-ul.

August 2021

Urls traduse automat

Anterior, urlele trebuiau traduse prin încărcări. Acum, acest lucru nu mai este necesar. URL-urile sunt traduse automat pentru clonele în altă limbă. Există, de asemenea, posibilitatea de a modifica singur adresele URL.

August 2021

Traduceți XML

A fost posibilă traducerea XML. Acest lucru este foarte util, de exemplu, pentru a urmări fluxurile de produse și pentru a crea motoare de căutare speciale.

Sfârșitul lunii iulie 2021

Din Ungaria în Japonia

Propriul site Clonable clonat în mai multe limbi/țări... practică ceea ce predici!

Sfârșitul lunii iulie 2021

JSON

Până de curând, traducerea JSON nu era posibilă. Acum am ajuns în punctul în care acest lucru este posibil. Această funcție este în prezent în versiune beta, deoarece nu știm încă dacă vor exista probleme.

Începutul lunii iulie 2021

Traducere URL-uri prin funcția de încărcare

Prin intermediul unui scraper, putem detecta, traduce și încărca toate url-urile de pe site-ul dumneavoastră. În cursul acestui an, va exista o funcție de traducere automată a tuturor url-urilor, astfel încât, chiar și atunci când adăugați o nouă pagină, URL-ul va fi tradus automat.

Iunie 2021

5 minute

și funcția a fost construită astfel încât orice angajat al Clonable să poată genera un site web străin ca demo în 5 minute. Această caracteristică a permis ca multe persoane să fie convinse mai repede de utilitatea Clonable.

Ianuarie - iunie 2021

Baza de cunoștințe și site-ul web

În primele luni ale anului 2021, am muncit din greu pentru a pune în funcțiune site-ul. Prin crearea unei baze de cunoștințe extinse pentru clienții noștri, videoclipuri informative, explicații etc., am lucrat din greu pentru a pune site-ul în funcțiune.

August 2020

Clonable

Se naște numele Clonable...

Decembrie 2019

Tabloul de bord

Prima versiune a tabloului de bord este pusă online, astfel încât clienții să poată începe să lucreze cu el.

Caracteristicile dorite

Importuri de metatitluri

Dorim să facem SEO în Clonable și mai ușor. Cu un meta titlu de import, de exemplu.

Cercetare transfrontalieră a cuvintelor cheie SEO

Clonable dorește ca site-urile străine să aibă cât mai mult succes. De aceea, dorim să începem să oferim, de asemenea, o analiză SEO a cuvintelor cheie, în combinație cu parteneri externi. Pentru ca lansarea în străinătate să fie cât mai ușoară și mai inteligentă.

Notificări despre substituțiile care nu mai sunt active

Uneori, există reguli care nu mai sunt active deoarece site-ul web s-a schimbat. Ar fi de dorit să ne asigurăm că există un semnal în tabloul de bord care să indice că unele reguli au devenit inutile.

Efectuarea de modificări ale editorului este posibilă și în editorul mobil

Acum, editorul este disponibil doar pentru vizualizarea pe desktop.

Platforma de corectură

Vrem să construim o platformă de corectură unde corectorii se pot profila și unde clienții Clonable îi pot angaja pentru tot felul de lucrări.

SPA și PWA traduce

Ne-am dori să putem traduce și aceste tehnologii.

Posibilitatea de a anula acțiunile de ștergere

Atunci când se creează și se modifică regulile de substituție, schimbarea nu aduce întotdeauna rezultatul dorit. Atunci ar fi bine ca clientul să poată restabili vechile reguli.

Funcționalități juridice

Clonable ar dori să faciliteze clienților pregătirea documentelor necesare din punct de vedere juridic, cum ar fi termenii și condițiile generale etc. pentru diferite țări.