🎉 Am lansat noul nostru plug-in WordPress! Descarcă acum

Despre noi

Clonable - Copierea, traducerea și întreținerea ușoară a site-urilor web în 5 minute

Căutați comunicate de presă despre Clonable? Consultați prezentarea noastră generală aici.
despre noi banner

Clonable Imaginea din dreapta

Începutul

La Clonable, credem în soluții de marketing inteligente și eficiente din punct de vedere al costurilor. În calitate de partener al Hockeygear.eu, unul dintre cele mai mari magazine online de hochei din Europa, agenția de marketing online Wecommerce a căutat încă din 2011 modalități de a cuceri cote de piață fără a avea nevoie de mega-bugeturile concurenților din industria hocheiului. Trebuia să gândim strategic și să aplicăm trucuri inteligente pentru a cumpăra la costuri mai mici și a face profit.

Problema

În 2017, pe măsură ce războaiele prețurilor au devenit mai frecvente, ne-am confruntat cu provocarea de a asigura supraviețuirea Hockeygear pe piață. A merge alături de prețurile mici ar fi afectat în mod dezastruos profiturile. Prin urmare, am căutat soluții alternative, inclusiv intrarea pe piețele internaționale fără bugete de publicitate excesive. Ne-am concentrat pe obținerea unor poziții mai bune în Google. Cu toate acestea, deoarece hocheiul nu este un sport foarte răspândit peste tot, a trebuit să abordăm acest lucru într-un mod foarte eficient din punct de vedere al costurilor. La urma urmei, un magazin online francez cu un potențial de câteva zeci de mii de euro în cifra de afaceri în câțiva ani are timp și resurse limitate pentru dezvoltarea și întreținerea site-ului web.

Clonable Imaginea din stânga
Clonable Imaginea din dreapta

Ideea

Cu toate acestea, în curând a devenit clar că înființarea, întreținerea și găzduirea unor magazine web separate pentru fiecare piață nouă era prea costisitoare, în special pentru piețele mai mici, cum ar fi Flandra. Costurile au ajuns rapid la zece mii de euro pe an, ceea ce reprezintă o investiție semnificativă, mai ales într-o perioadă de război al prețurilor cu marje reduse. În 2019, am lucrat cu talentatul nostru programator part-time Bas van den Boom pentru a găsi o soluție la această problemă. Am combinat cunoștințele sale de programare cu expertiza noastră în marketing online și astfel s-a născut ideea pentru Clonable.

Introducere

În timpul unui brainstorming în 2021, a apărut ideea de a adăuga capabilități de traducere la Clonable. Clienții noștri ne-au întrebat deseori dacă este posibil să traducă conținutul magazinelor lor online, astfel încât să își poată mări aria de acoperire. Acest lucru părea prea frumos pentru a fi adevărat, dar am adăugat această funcție în timp record. Funcția de traducere a primit multă atenție și a dus la o creștere remarcabilă a Clonable. La Webwinkel Vakdagen din Utrecht, am prezentat Clonable cu funcția de traducere și, după două zile de expoziție de succes, am observat un interes și o cerere uriașe din partea publicului. Mai mult, am dezvoltat o funcție care ne-a permis să pregătim un site demo cu traducere pentru orice site web în 5 minute.

Clonable Imaginea din stânga
Clonable Imaginea din dreapta

Scopul

La Clonable, ne străduim să vă punem la îndemână puterea unui marketing inteligent și a unui management eficient al site-ului web. Cu ajutorul instrumentului nostru, site-urile web pot fi copiate, traduse și întreținute cu ușurință, economisind timp și bani valoroși pentru proprietarii de afaceri. Fie că doriți să vă extindeți piața în străinătate sau pur și simplu să vă modernizați rapid site-ul web, Clonable vă oferă soluția de care aveți nevoie. Suntem pasionați să ajutăm companiile să își atingă obiectivele și continuăm să inovăm pentru a răspunde nevoilor clienților noștri.

Clonele noastre

Bas

Bas

Co-fondator - COO

Niels

Niels

Co-fondator - CEO

Bas

Bas

Co-fondator - CTO

Elaine

Elaine

Manager de cont

Max

Max

Dezvoltator

Teun

Teun

Manager de operațiuni și parteneri

Fons

Fons

Manager de cont

Jarno

Jarno

Administrație

Niels

Niels

Dezvoltator web

Hugo

Hugo

Dezvoltator junior

Sjoerd

Sjoerd

Marketer digital

Nic

Nic

Manager de cont

Niels

Niels

Dezvoltator web