Prețurile noastre

O prezentare generală a pachetelor noastre

placeholder
Ce pachet mi se potrivește cel mai bine?

Veelgestelde vragen over prijzen

Hoe weet ik hoeveel tekens ik nodig heb?

Clonable verdeeld het berekenen van tekens in 2 categorieën:

Webshops
Voor webshops hanteren we altijd 2.000 tekens per pagina.
Site-uri web
Voor websites is er wat meer variatie, maar hier kun je over het algemeen 1.000 tot 1.500 tekens per pagina aanhouden.

Voor een goede berekening van jou websites karakter aantal kun je contact opnemen met ons, en dan berekenen wij voor jou het aantal.

Wat is installatiehulp?

Bij installatiehulp helpt Clonable jou om je website of webshop goed in te stellen, zodat je optimaal kan profiteren van Clonable. Hierbij worden er standaard instellingen gecontrolleerd waaronder DNS instellingen voor de clone, en worden ook veel voorkomende problemen opgelost zoals:

  • Zorgen dat de language switcher correct staat ingsteld.
  • Telefoonnummers en e-mailadressen aanpassen.
  • Hulp bij het vervangen van afbeedlingen, denk bijvoorbeeld aan logo's.
  • Zorgen dat merknamen van producten goed blijven staan.
Clonable zal ervoor zorgen dat alles correct staat ingesteld zodat jij live kunt met je nieuwe taal.

Wanneer heb ik installatiehulp nodig?

Clonable raadt installatiehulp in een aantal gevallen aan

  • Dacă în compania sau organizația dumneavoastră aveți puține sau deloc cunoștințe tehnice (de html, css, setări de server etc.)
  • Dacă aveți un site de comerț electronic. În acest caz, trebuie configurate mai multe setări.
  • Als je snel live wilt met zoveel mogelijk goed instellingen. Wij besparen tijd voor de livegang.

Ce are de oferit Clonable?

Traduceri automate

Cu Clonable, tot conținutul este tradus automat. Nu mai este nevoie să vă chinuiți să adăugați pagini noi, Clonable le recunoaște automat și le traduce instantaneu.

Clone editor

O traducere care nu este pe placul dumneavoastră? Preferați să folosiți un alt sinonim? Editorul nostru facilitează editarea traducerilor dumneavoastră.

Număr nelimitat de utilizatori

Indiferent dacă sunteți singur sau cu o întreagă echipă, funcția de echipă de pe Clonable vă permite să oferiți altor persoane acces ușor la clone. Complet gratuit.

Traduceri URL

Bineînțeles, un site web străin nu este complet fără URL-uri traduse. Cu Clonable, puteți să adăugați dumneavoastră traducerile sau să le generați automat.

Certificat SSL gratuit

Pentru a vă securiza în mod corespunzător site-ul web, Clonable solicită automat un certificat Let's Encrypt gratuit pentru site-ul dvs. Astfel, conexiunile la clonă sunt securizate automat.

Traducerea fluxurilor XML

Dacă aveți un magazin online, s-ar putea să doriți să vă oferiți produsele pe o platformă străină. Cu Clonable, puteți, de asemenea, să vă traduceți cu ușurință fluxurile de produse.

Reguli de înlocuire

Dacă preferați să folosiți un sinonim diferit, regulile de traducere vă permit să înlocuiți cu ușurință o traducere cu alta pe toate clonele dvs. deodată.

Căutare și înlocuire

Poate că doriți să colectați analizele de la clona dvs. într-un cont diferit sau trebuie să utilizați o cheie API diferită. Cu regulile noastre de căutare și înlocuire, puteți înlocui totul.

Conținut dinamic

Site-urile web moderne încarcă adesea conținutul în timp ce utilizează o pagină web. În Clonable, puteți seta cu ușurință care dintre aceste conținuturi doriți să le traduceți.


Soluție personalizată?

Dacă aveți un site web sau un magazin online uriaș, sau dacă lucrați cu tot felul de soluții personalizate, mai multe site-uri web mici sau altceva care nu se încadrează în modelul nostru de prețuri, de exemplu, vă putem oferi o ofertă personalizată.

Maatwerk oplossing afbeelding