🎉 Am lansat noul nostru plug-in WordPress! Descarcă acum

Turism

Marketingul internațional al destinațiilor fără complicații.

Încercați gratuit
Antetul turistic

Promovați regiunea sau orașul

Marketingul internațional al orașelor / marketingul destinațiilor

Vrei să atragi mai mulți turiști străini? Primul pas este să vă faceți site-ul dvs. disponibil în limba pe care o vorbesc vizitatorii doriți.

Găsire
Traducerea site-ului dvs. web îl va face mai ușor de găsit în țara țintă. Motoarele de căutare din țara respectivă vă vor indexa site-ul web.
Țintă
Vorbiți pe limba oaspeților dumneavoastră. Turiștii vor vedea, prin intermediul unui site tradus, că îi luați în serios, ceea ce îi va face, de asemenea, să ia în considerare mai serios destinația dumneavoastră ca destinație.
Promovarea evenimentelor
În ceea ce privește întreținerea, traducerea manuală a evenimentelor este extrem de costisitoare și consumatoare de timp. Cu Clonable, toate evenimentele sunt întotdeauna traduse, astfel încât turiștii le vor vizita mai bine. Și despre asta este vorba, nu-i așa?
Promovați regiunea sau orașul

Campinguri și hoteluri

De asemenea, aranjați rezervări din străinătate

Oferind site-ul dumneavoastră în alte limbi, fiecare turist poate înțelege informațiile despre sejurul dumneavoastră.

Informații
Oferiți informații utile despre facilitățile dumneavoastră în toate limbile. În acest fel, fiecare oaspete poate citi ce are de oferit unitatea dumneavoastră de cazare.
Într-un singur loc
Indiferent de limba pe care o folosește vizitatorul pentru a rezerva, veți continua să primiți totul pe propria platformă, în limba pe care o preferați.
Campinguri și hoteluri

Atracții și evenimente

Transmiteți informațiile dumneavoastră tuturor oaspeților.

Evident, sunt multe de spus despre muzeul, parcul, evenimentul sau atracția dumneavoastră. Prin urmare, asigurați-vă că fiecare oaspete ajunge să citească informațiile corecte în limba potrivită.

Informații
Parcarea, accesibilitatea, regulile casei și multe altele sunt, evident, indispensabile pentru fiecare vizitator. Clonable vă ajută să vă asigurați că fiecare vizitator poate înțelege aceste informații.
Mesajul corect
O poveste, o continuare sau un comentariu poate fi de neprețuit pentru imaginile dumneavoastră. Așa că asigurați-vă că toată lumea poate fi îmbogățită de acestea!
Atracții și evenimente

Încercați-l acum gratuit!

Faceți prima clonă în 5 minute.

Sunteți gata să începeți?

Creează-ți un cont și creează-ți imediat prima clonă! Nu sunt necesare detalii de plată.

Preferați să primiți un demo?

Solicitați o demonstrație personală, fără nicio obligație, prin intermediul formularului nostru de contact.